Innersense Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Ερώτηση για προγράμματα πλοήγησης σε κινητά & PDA Για χαρά Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορα post για προγράμματα πλοήγησης (navigation) με χάρτες ή ακόμα και χρήση GPS σε κινητά και PDA. Κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός και να φάω κανένα γιαούρτι θα ήθελα αν μπορεί κάποιος φωτεινός παντογνώστης να εξηγήσει σε χαμένους σαν και εμένα ποιό πρόγραμμα ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Πχ, - κατηγοριοποίηση ανάμεσα σε απλά προγράμματα με χάρτες και σε αυτά που συνδέονται με GPS - κατηγοριοποίηση σε προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε PC / PDA / GPS / Κινητό / Άλλη συσκευή; - τέλος μια διευκρίνιση: ποια από τα προγράμματα που προορίζονται για κινητά προορίζονται για χρήση σε κινητά με Symbian OS και πια για το κλασικό menu (πχ Nokia 6230i). Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για εφαρμογές Java; Ελπίζω να μην έγινα πολύ κουραστικός, αλλά ειλικρινά έχω χαθεί Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο forum αλλά είναι διασκορπισμένες και δεν κατάλαβα πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά αν υπάρχουν thread που απαντούν σε συγκεκριμένα από τα ερωτήματα που έθιξα, παρακαλώ να μου γίνει υπόδειξη και ζητώ συγνώμη για την επανάληψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.