random Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Eλα, ολα τα μωρα στην πιστααααα!!!!!! σπαστα!!!! μια προσφορά στους ξενύχτηδες υποδεχτήτε τον Βασίλη Πάλλη, κλαπ, κλαπ, κλαπ δωσε βαση: -------- Μην κολοκατσει κανενας... ελα κι εχω το σερβις πακ το δύο.. οοοοχουουουουου.... μ εχει παρει απο κατω που χεις γκομενο βαρβατο . . πικρες κανω κοπυ παιηστ γιατι εσυ δεν εχεις ταιηστ . . αν μ αγαπας δεν ξερω βαραει η καρδια μου τρελλα ραν ταιμ ερρο . . ela mana mou, mana mou, ki exei pesei to dyktioooo kai pws 8a to shkwsw μην ξεχνας πωωωωως εχεις βερα ασε τωρα τον ξενερα ελα πισω στον Μπιλ Γκαιτς μη κολησεις κανα ειτζ και δεν αντεχω τα φορμααατ, οχι αλλο φορματ!!! Ο θεος ανηκει στο λαό του. Δικος σας
blackwar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Συγνώμη που θα το πω άλλα η μ@@@@@α (μπιπ) πέφτει σύννεφο κι ας παρεξηγηθώ!!! Άκου εκεί ψηφιακός νταλκάς; Σιγά μην λεγότανε και οβερλοκαρισμενο ερωτικό καβουρντιστήρι!!! Μάλλον ζηλέψανε πόλοι την χάρη του Σταροβα………(όχι πως αυτός είναι καλύτερος με τα καραγκιοζιλίκια που έκανε) κρίμα γιατί τον συμπαθούσα από εποχής άγαμοι θυται και γιατί είναι αρκετά κάλος κιθαρίστας! Υ.Γ Το άκουσα και μετά πήγε στον κάδο!!!
Haros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Profanws o random to postare ws xabaletzidiko tragoudi kai oxi gia na to krathsoume ws foberh epityxia... chill out
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Τέλειο ... θέλω και το υπόλοιπο album ΤΩΡΑ !!!
dwarves Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Paratragoudo... :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D
mjmj Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Που μπορω να βρω αυτη την επιτυχια της δεκαετιας βρε παιδια?
mjmj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 random να σαι καλα...γελασα πολυ πορωμενος κομπιουτερας ο τραγουδιαρης!
apollsim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια ενταξει προφανως για χαβαλε ειναι αυτα τα τραγουδια.Δεν νομιζω να τα θεωρει κανεις μεγαλη επιτυχια. Παντως εχει και γ..ω τα γελια!
nthanasis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω μαλιστα θα προτεινα να ανοιξουμε τοπικ που να προτινουμε οσα τετοια τραγουδια γνωριζουμε και κανενα link;)
ekkli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 απλα : respect @ random που μοιραστηκε τετοιο διαμαντι μαζι μας.
mjmj Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=24128&page=2 Ειναι μαλλον αυτο που ζητας (αν και οχι με πληροφορικης τραγουδια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.