Προς το περιεχόμενο

Είναι διαθέσιμο το Fujitsu Siemens Amilo M 3438 G ???

xristos1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά πήρα τηλ. σε 3 μεγάλα καταστήματα (Πλαίσιο,Multirama,Γερμανός) και μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον σε 20 μέρες....HELP!!!!Γνωρίζετε κάτι επί αυτού??Επίσης,εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα σε όσους το έχουν αγοράσει??Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

xristo ego exo parei to sigkekrimeno modelo.

iparxoun 2 modela. ena me centrino dothan me 1500 euro kai to allo centrino sonoma apo 2000 euro.

ego exo to proto me 1500 euro. ine poli kalo me 17ara othoni kathari othoni, geforce 6800 paizei ola ta games mia xara.

to mono provlima se mena ine oti stin deksia pleyra tou touchpad exei poli thermokrasia to opoio den ine euxaristo.

Alla auta exei i zoi!!!!

to pira apo to plaisio.

Δημοσ.

Enas filos mou pou to eixe agorasei sxedon molis bghke ka8usterhse na to paralabei 20 meres peripou apo multirama. Na 3ereis oti twra einai duskolh periodos ka8ws polloi einai autoi pou agorazoun ton kainourio pc tous (blepe ma8htes kai foithtes) kai einai polu pi8ano na uparxoun elleipseis.

8a sou proteina ton Sonoma (2000 alla ta a3izei)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά...Μάλλον θα περιμένω...Αν και έμαθα ότι έρχονται με ελληνικά Win Xp και ότι θα έχω πρόβλημα με drivers κτλ. αν κάνω format....Μπορεί να κοιτάξω για Multirama Notebooks...

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά...Μάλλον θα περιμένω...Αν και έμαθα ότι έρχονται με ελληνικά Win Xp και ότι θα έχω πρόβλημα με drivers κτλ. αν κάνω format....Μπορεί να κοιτάξω για Multirama Notebooks...

Γνώμη μου είναι να μην κοιτάξεις για συναρμολογημένα αλλά να πάρεις κάποιο επώνυμο, όπως το Fujitsu που λες.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω! Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το forum.

Σχετικά με τον 3438G, επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα, υπάρχουν στο openmind.gr 11 διαφορετικές υλοποιήσεις του συγκεκριμένου laptop (link εδώ). Η πιο συμφέρουσα νομίζω ότι είναι αυτή με τον Alviso στα 2GHz, 2x80GB SATA σκληρούς και 2GB RAM, που κοστίζει ?2300. Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα (με έδρα την Κρήτη) και το προτείνω, μιας και είμαι κι εγώ έτοιμος να αγοράσω το 3438 από εκεί. ;-)

Δημοσ.
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω! Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το forum.

Σχετικά με τον 3438G' date=' επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα, υπάρχουν στο openmind.gr 11 διαφορετικές υλοποιήσεις του συγκεκριμένου laptop (link εδώ). Η πιο συμφέρουσα νομίζω ότι είναι αυτή με τον Alviso στα 2GHz, 2x80GB SATA σκληρούς και 2GB RAM, που κοστίζει ?2300. Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα (με έδρα την Κρήτη) και το προτείνω, μιας και είμαι κι εγώ έτοιμος να αγοράσω το 3438 από εκεί. ;-)

Καλώς ήρθες φίλε !!! :)

Να συμπληρώσω ότι και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για το εν λόγω shop.... Το καλό είναι ότι έχει κ μεγάλη ποικιλία σε configurations κ τις τιμές μια χαρά τις βρίσκω.... Πάντως εγώ αν έπαιρνα φορητό σήμερα μεταξύ Fujitsu k HP θα διάλεγα....

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...