agiosall~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Πρώτα από όλα ο σκληρός είναι WD160 sata, πήγα που λέτε με το PartitionMagic να των χωρίσω σε 2 μέρη ένα 21gb για τα windows και το άλλο 130gb. Όλα πήγαν καλά έκανε επανεκκίνηση άρχισε να τα φτιάχνει το PartitionMagic και έκανε πάλι επανεκκίνηση ανοίγει κανονικά φορτώνει windows (τα παλιά όχι στο καινούριο partition) και πάω να αλλάξω πάλι με PM τα γράμματα και βάζω στον 21gb το γράμμα c για να εγκαταστήσω εκεί τα Win (το άλλο partition είχε από πριν χωρίς δική μου ενεργεία το το γράμμα e). Και πάλι όλα καλά κάνει επανεκκίνηση τα φτιάχνει όλα μια χαρά μόλις μπαίνει του κάνω μονός μου επανεκκίνηση για να εγκαταστήσω τα win, βάζω το cd αρχίζει να bootarei και μόλις πάω να επιλέξω τον σκληρό (partition) που θα γίνει η εγκατάσταση, μου δείχνει μόνο το δεύτερο partition (130gb) και μάλιστα σε RAW κατάσταση ήθελε format. Από κει και πέρα αρχίζει ο γολγοθάς προσπαθώντας να βρω τι φταίει μέχρι που βάζω τα windows τελικά σε έναν άλλο σκληρό για να περισώσω τουλάχιστον τα αρχεία μου [που ήταν πολλά :`( ] αλλά τίποτα ο σκληρός λέει ότι είναι RAW και θέλει να του κάνω format. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα μήπως και καταφέρω να σώσω τίποτα υπάρχει καμιά πιθανότητα;
agiosall~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είδα και μεγάλη προθυμία αλλά οκ τελικά το έλυσα το πρόβλημα με την βοήθεια ενός φίλου (civil78 ). Δηλαδή κατάφερα να σώσω σχεδόν όλα τα αρχεία μου (90%) με το πρόγραμμα R-Studio NTFS, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κατάφερα να βρω το δεύτερο partition που είχα δημιουργήσει (21gb). Καμιά ιδέα!!!!!!?????
freskas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Στο Partitioin magic δε φαινεται το 21g partition σαν unlocated space?
agiosall~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Όχι δεν φαινόταν πουθενά ούτε στο Partition Magic ούτε στο setup των XP αλλά τελικά χρησιμοποίησα μια έκδοση των linux και κατάφερα να το φτιάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.