Προς το περιεχόμενο

Samsung 913N ?

sai987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μία 19'' TFT οθόνη αλλά έχω πελαγώσει. C19-4 δεν υπάρχει, τουλάχιστον στην Ελλάδα και αν τη βρω στο εξωτερικό δυστάζω γιατί θα χω τρεχάματα σε περίπτωση που χαλάσει. Οι Viewsonic είναι πανάκριβες, με την 191b να ξεπερνάει τα 500 ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά.

Τώρα η Samsung 913N έχει πολύ προσιτή τιμή και καλά χαρακτηριστικά. Μάλλον έχει TN panel, αλλά οι μη-TN που κάνουν για παιχνίδια εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες. Ή είναι πολύ δυσεύρετες ή πολύ ακριβές.

Τι γνώμη έχετε για την 913N και μήπως έχετε καμιά άλλη να προτίνεται ως και 450 ευρώ (τελική τιμή);

Δημοσ.

Την έχω δει να παίζει σε ένα φιλαράκι.

Πολύ καλή εικόνα, η εργονομία της είναι υπερβολικά απλή (δεν έχει ρυθμίσεις ύψους, καλωδίων, κλπ). Ένα DVD που έβαλα με κινούμενα σχέδια έπαιξε τζάμι, τώρα για παιχνίδια δεν ξέρω.

Αυτά.

Δημοσ.

Το tn πάνελ ότι και να κάνεις θα χάνει σε χρωματική ακρίβεια και σε ομοιομορφία. Καλύτερα να περιμένεις λίγο γιατί σε κανα μήνα θα πλυμηρίσει η αγορά από va πάνελς. Τώρα για την Samsung συγκεκριμένα θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει εγγύηση 7 καμμένα pixels, ενώ άλλοι έχουν 0 pixel.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ Sm913n ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Δημοσ.

k ego tin sams exo kai eimai para poli efxaristimenos. einai ena value for money alla prosexe.

ta 7 kamena pou enaferthikan isxioun kai einia dramatika!

ego exo ena subpixel ble...trixes katsares dld.alla stin kopela mou kai se kana 2 akoma olokainouries sasms vgikane poli orea oloklira pixelakia ....me to pou tis aniksa kai tis evala na paizoun. ligo m@l@ki@ gia tous poromenous tis eikonas/texnologias klp lp ...ektos kai an den se enoxloun katholou . einai dld efkolo na sou vgaloun oi sams pixel(anaskeuazodas paliaoteri apopsi pou eixa diatiposi)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...