thanashs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω απο windows xp να κανω remote σε pc με linux? Εχω suse me kde.
Xdanger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 sta ubuntu kati ixa di alla den 8imame 8a kitakso mipos to vro.
thanashs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 εχει το vnc στο suse και το εχω κανει enable.εχω κανει install στα xp το vnc αλλα δεν μπορω να κανω remote
dimitris__ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Το VNC είναι 2 προγράμματα: Το server και το client. Στο linux σου πρέπει να βάλεις το server κομμάτι.
thanashs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξερω πολλα απο Linux μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο?
random Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 to win client απευθυνεται στην ιδια πορτα που ακουει ο linux server? δες τα settings sto linux. συνηθως ειναι 5900, or 5901 επισης, εχεις τσεκαρει οτι δεν υπαρχει κανενα firewall σε ενα απο τα 2 box να μπλοκαρει την πορτα, kai fysika ta 2 pc αλληλοβλεπονται με ping για να μη κοιταξουμε αλλα θεματα δικτυου... ετσι? Nομιζω οτι για συνδεση απο win σε linux πρεπει να βαλεις (στον client): ip_tou_linux:5901 ή ip_tou_linux:1 ενω για Win-2-win, lin-2-win το default ειναι: ip_tou_windows:5900 ή ip_tou_windows:0 (ta 0,1 einai displays, ta 5900,5901 einai ports) Can I remote the normal X:0 display of my Unix workstation? The standard behaviour of VNC on Unix platforms is to start a completely new X desktop (:n) which is independent of the standard X display of the workstation (:0). However version 4.x of VNC has support for remoting the :0 display. See Native X display support for details.
Archon99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξερω πολλα απο Linux μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο? Pigeneis sto System -> Remote Access -> Krcd Kai stin dieuthinsi bazeis rdp:/xxx.xxx.xxx.xxx me ton idio tropo kaneis kai vnc: vnc:/xxx.xxx.xxx.xxx
thanashs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Απο το linux με rdp:/xxx.xxx.xxx.xxx δουλεψε απο τα windows xp ομως δεν μπορω να κανω remote.Εχω κανει setup το vnc αλλα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.