x-files Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 EDW KAI KAIRO EGRAFA CD ME TO WIN ON CD 3.7 POLH KALO PROGRMA KAI EYKOLO STIN XRISI,MEXRI POU EBALA TA XP KA ARXISAN TA PROBLIMATA,PROBLIMA LEI ME TO DIRECT CD KAI KATI TETIA,EGW OMOS DEN THELO NA ALAXO PROGRAMA EGRAFIS TI MPORO NA KANO?
wert Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Εγώ φίλε μου είχα το 3.8 Win on cd και μιλάμε ότι ήταν το κάτι άλλο. Έχεις απόλυτο δίκιο που δεν θές να το αλλάξεις αλλά θα πρέπει να το πάρεις απόφαση όπως και εγώ και να βάλεις κάνα Nero. Το WinOnCd δεν συνεργάζεται με τίποτα με τα xp. Πρωσοπικά για να το έχω διατηρώ ένα παρτίσιον με Me μόνο και μόνο για αυτό. Το προβλημά σου το έχω ξαναβάλει εγώ πριν από καμιά δεκαριά μέρες ήταν κοίτα και λίγο ποιό πίσω να δείς τι γίνεται και να δείς και κάποιες άλλες απαντήσεις. Πάντος άν το θέλεις πολύ η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα παρτίσιον με τα παλιά Windows σου και να το βάλεις εκεί.
wert Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Κοίτα από εδώ κάποιες απαντήσεις που σε αφορούν αλλά κοίτα και τα pm σου. http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=6;t=002848
pyro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 οπα ρε γαλατα τα παραλες! ειχα, και εχω το winoncd, και μια χαρα παιζει σε xp, απλα πρεπει να πας να κατεβασεις το Upgrade του!Πανε εδω για πληροφοριες! εδώ
wert Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by pyro: <strong>οπα ρε γαλατα τα παραλες! ειχα, και εχω το winoncd, και μια χαρα παιζει σε xp, απλα πρεπει να πας να κατεβασεις το Upgrade του!Πανε εδω για πληροφοριες! εδώ</strong><hr></blockquote><p>To έχω κάνει και αυτό και το αποτέλεσμα ήταν το εξής. Όλα πήγαιναν καλά και μόλις πάτησα το record να γράψω το pc έκανε επανεκίνηση. Το πέταξα και εγώ έξω και ησύχασα μιά και καλή. Η αυτό θα παίζει ή εγώ.
pyro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 χαχαχαχα!!! ναι ρε μεγαλε, το ιδιο εκανε και σε μενα, μετα απο πολλα ρισιδια και χτυπηματα (μη την παντοφλα) στο tower, εκανα επανεκινηση και το ξαναρχησα το προγραμμα, πατησα record και ολα πηγαν μια χαρα!
wert Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Εγώ πάντος έπαθα την πλάκα μου και δεν το ξανακάνω. Αν το έχει κάνας άλλος ας γράψει να δούμε τα αποτελέσματα. Εχω βαρεθεί να κάνω και φορμάτ οχι τίποτα άλλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Μου έστειλε ένας φίλος μέλος της insomnia ένα cd με το win on cd 5 power edition 5.00.784 και το εγκατέστησα στα win xp gr. Δουλεύει άψογα !!! Ούτε αναβάθμιση χρειάστηκε ούτε κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.