Προς το περιεχόμενο

P2P TV Ειδικά για φίλους των sports (κι όχι μόνο)!

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά είναι δεδομένο ότι απαιτείται όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση...

με συνδέσεις σαν τις δικές μας πρέπει να ψάξετε αρκετά για να βρείτε κάτι καλό...

silentpower η ποιότητα της εικόνας από ότι έχω καταλάβει και δει μέχρι τώρα είναι η ίδια, απλά όσο καλύτερη σύνδεση, τόσο καλύτερη εικόνα χωρίς συνεχόμενο buffer και κολλήματα!

• Απαντ. 428
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δλδ με 384 βλεπεις με συνεχη ροη ή ειναι απαραιτητη η 512?

Bλέπεις, αλλά πρέπει να κάτσεις να ψάξεις τα προγράμματα για κανάλια που να μεταδίδουν όσο το δυνατόν σε λιγότερα k...

Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα κανάλια espn και cctv-5 με το χαμηλότερο kbps γιατι εχω dsl 384 και κανει πολλά παγώματα και buffering. ευχαριστω

Δημοσ.

τελικα ρε παιδια βρηκε κανενας καναλι που να εχει golf?

επισης ξερει κανεις ποτε ειναι το επομενο μεγαλο πρωταθλημα golf?

Δημοσ.

ρε παιδια η λιστα με τα καναλια ειναι κινεζικα!

κλικαρα σε 2-3 play, σε μερικα μου λεει πως θελει security update ο wmp 10 αλλα ποτε δε το κατεβαζει, σε αλλα κανει buffering και μετα και καλα λεει playing αλλα μενει μαυρη η οθονη!

ψιλο μουφα μου φαινεται το σκηνικο... εκτος αν κανω κατι λαθος!

Δημοσ.

Οδηγός PPLIVE

1. Τρέχουμε το pplive

pplive1.gif

2. Πατάμε δεξί κλίκ στην εικόνα του pplive

pplive2.gif

3. Πατάμε switch language

pplive3.gif

4. Πατάμε ξανά δεξί κλίκ στην εικόνα του pplive

pplive4.gif

5. Πατάμε channel list

pplive5.gif

Τα σημαντικά κανάλια για αγώνες είναι CCTV5 και GuandongTv (gdtv-sports)

Δημοσ.

Sxetika me golf pou zhthse kapoios (de 8umamai poios)

sto SOP CAST Kai sugkekrimena sto kanali Star sports (288kbpps) exei golf turnament world cup Thursday 9pm (Hong Kong time omws !!! LIVE)

Ps: ananewsa to 1o mou post kai anaferw kapoioa nea pragmata gia na katalabete kalutera poia kanalia einai sobara kai kalon eina ina ta exete upopsin .

Δημοσ.

Na rwtisw ki egw kati..

Prospathisa na dw apo to site me ta Evraika (LS1) proxtes , ekana egkatastasi to ActiveX pou zitouse panta mesa apo IE alla de syndethike me kanena tropo...Osi wra kai na perimena, eixe anoiksei ena parathyro mesa media player ston IE kai olo elege connect kai den ekane me to tipota....

Epeidi den eixa valei programmata tou styl ppstream, pplive klp ftaiei ayto i einai aneksartito afou anoigei to media player mesa sti selida??

Kai kati akomi , mporeis na syndetheis kai kata ti diarkeia enos agwna i prepei na syndetheis prin arxisei??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...