Προς το περιεχόμενο

P2P TV Ειδικά για φίλους των sports (κι όχι μόνο)!

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sop://211.152.34.35:3912/10367

Αυτό είναι το κανάλι για το ματς του ολυμπιακού. Karole έκανες reboot μόλις έβαλες το patch? Εγώ μετα το reboot δεν είχα ξανά κολλήματα

ti einai akribos ayto to sop?pou to vazo?

• Απαντ. 428
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
sop://211.152.34.35:3912/10367

Αυτό είναι το κανάλι για το ματς του ολυμπιακού. Karole έκανες reboot μόλις έβαλες το patch? Εγώ μετα το reboot δεν είχα ξανά κολλήματα

μήπως είναι για το ματς της μπάρτσα;

Δημοσ.

Το 'χω εγκαταστήσει εδώ και περίπου ένα τέταρτο. Βλέπω ένα ισπανικό κανάλι και πριν από λίγο έδειξε πλάνα από το Καραϊσκάκη με τα σήματ ατων δύο ομάδων. Μάλλον θα το δείξει. Επειδή δεν ξέρω και πολλά υπάρχει περίπτωση να δούμε καλύτερη ποιότητα στο sopcast;

Δημοσ.

fullscreen pos ginetai?

epishs ti tha legate gia ena topic poy na leei gia oloys toys simantikoys agones se poio kanali tha toys deixnei.ena topic na ginei sticky kai na exei gia ola ta simantika mats tis hmeras?

mia idea einai....

Δημοσ.

Paidia tin exo katavrei me tous agones apo sopcast,tvants ktl!!!!!!

mipos iparxei kamia periptosi na doume ta kainourgia lost(seoson 3) live????

iparxei kanena link gia to ABC? nomizo to ABC ta deixnei.Sto sopcast pantos mono to ABCnews iparxei!Tha elege poli!

Δημοσ.

re pedia milao apo ti fenete giati ego den mporo na do to proot post tis katigorias P2P Tv Eidika gia filous twn sports kai oxi mono/ston diko explorer den fenonte i foto exte kai esis to idio provlima

kitaxte ligo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...