Προς το περιεχόμενο

Επανατοποθέτηση επεξεργαστή στη μητρική

erik25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα μητρική αλλά κρατάω τον ίδιο επεξεργαστή(ΑΜD Sempron 2600+).

Πρέπει να βάλω θερμοαγώγιμη πάστα τώρα?Είχα ένα υλικό σαν λεπτό στρώμα πάνω στην ψύκτρα που τον είχα βάλει την πρώτη φορά.

Αν χρειάζεται θερμοαγώγιμη πάστα πως την βάζω και από που την προμηθεύομαι?(τη ζητάω σαν θερμοαγώγιμη πάστα?)

Δημοσ.

Σε αρκετά καταστήματα έχουν.

Ζήτάς ένα από τα 2 πρώτα και το 3ο για καθάρισμα πρωτού βάλεις την υλικό.

1) Thermal Paste Arctic Ceramique

2) Thermal Paste Arctic Silver 5

3) Thermal Cleaner ArctiClean

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=606

Οδηγίες για την χρήση θα βρεις στο internet:

http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm

Δημοσ.

Ναι, καλό θα είναι να βάλεις. Αν, βέβαια, η υπάρχουσα ποσότητα είναι αρκετή, μπορείς να την απλώσεις ξανά, μέχρι να πάρεις νέα. Ναι, τη ζητάς ως 'θερμοαγώγιμη σιλικόνη' ή 'αλοιφή' ή 'πάστα' (σοκολατίνα).

Με γεια η μητρική!

Δημοσ.

Φαίνεται απλό από τις φώτο.Απλά το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι να χρησιμοποιήσω γάντι για να την απλώσω απ'ότι κατάλαβα.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται γαντι απλα κοιταξε να μην βαλεις τα χερια σου στο στομα και να τα ξεπλυνεις καλα

προσεξε την ποσοτητα που θα βαλεις-οχι πολυ

βαλε μια ποσοτητα σαν χοντρη φακη στο μεσο και απλωσε την με μια τηλεκαρτα ομοιομορφα σε ολη την επιφανεια.Οπου λειπει συμπληρωσε λιγο λιγο

καλυτερα να το κανεις με τον επεξεργαστη εκτος μητρικης-στον αερα(προσεχε μονο μη σου πεσει απο τα χερια η CPU)

Προτιμησε την arctic silver 5 γιατι ειναι η πιο απλη σε εφαρμογη

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να την απλώσει την αλοιφή.Με το που βάλει πάνω την ψυκτρα θα απλωθεί μόνη της και είναι αρκετό αυτό.Εγώ έτσι έκανα και δουλεύει τέλεια

Δημοσ.

Απο δοκιμές που έχω κάνει, η καλύτερη τοποθέτηση θερμοαγώγιμης γίνεται όχι με πιστωτική αλλα με γάντι (ή, αν δεν υπάρχει, ενα κομμάτι απο πλαστική σακούλα σουπερ μάρκετ "τσιτωμένο" πάνω στο δάχτυλο) ;-)

Δημοσ.

- Σακουλάκι polybag ή μπορείς να αγοράσεις γαντάκια πλαστικά από τα hondos, σουπερμάρκετ ή φαρμακίο. Το καλύτερο είναι να μη έρθει το σώμα σε άμεση επαφή (θα το τρίψεις αρκετά για να φύγει μετά). Δεν κοστίζουν τίποτα τα γάντια...

-Εγώ χρησιμοποιώ σακούλες polybag ή πλάστικό γάντι.

- Όσον αφορά το αν θα την απλώσεις ή όχι, εξαρτάται από τον επεξεργαστή, που πάλει το διευκρινίζει στις οδηγίες.

Δημοσ.

Τελικά δεν πρόσθεσα άλλη ποσότητα παιδιά.Την έβαλα και με αυτή που είδε είχε από μαμά.Μου δουλεύει στους 38-42 βαθμούς θερμοκρασία.Είναι καλά λέτε?Ο επεξεργαστής είναι ο ΑΜD Sempron 2600+.

Δημοσ.

Αν και δεν διευκρινίζεις σε τι κατάσταση εχει αυτή την θερμοκρασία.

Είναι πολύ καλή η θερμοκρασία και μάλιστα αρκετά χαμηλή.

Δημοσ.

Σε κατάσταση συνήθους χρήσης.Μπαίνοντας στο bios βλέπω αυτή τη θερμοκρασία.

Από τα XP με προγραμματάκι βλέπω μέχρι 38 βαθμούς.

Δημοσ.

τα άσχετα με το θέμα μυνήματα που αφορούσαν αγγελία διαγράφηκαν. Παρακαλώ να χρησιμοποιήτε προσωπικά μυνήματα για τέτοιες προσωπικές συζητήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...