Προς το περιεχόμενο

perierga email apo ebay

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

teleytea mou erxonte perierga email apo to ebay .vevea anagnorizonte os spam

vevea ego pote den ekana logariasmo sto ebay ara mallon den einai alithes to mail

to mail einai to exis

Dear customer. Please read this message and follow it's instructions

Unauthorized Account Access

We recently reviewed your account, and we suspect an unauthorized ATM based transaction on your account. Therefore as a preventive measure we have temporary limited your access to sensitive features.

To get started, please click the link below:

to periergo einai oti mou irthe se 3 diaforetika mail pou diatiro .ithela na rotiso an kai kapoios allos lamvanei paromoia mail apo ebay teleytea

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου ήρθε από το paypal (που είχα κάνει λογαριασμό αλλά χωρίς να δώσω κάρτα) και μου έλεγε ότι η κάρτα μου έχει βρεθεί να χρησιμοποιείται από άλλους. Φυσικά το link που έδινε ήταν script με trojan (ας είναι καλά το symantec corporate).

Αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι για εσάς, μια λύση υπάρχει. DELETE

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε ενα που έλεγε οτι θα με διαγράψουν απο χρήστη αν δεν ανανεωσω τα στοιχεία μου.Φυσικά και ήταν μουφα.

Το καταλαβαίνουμε:

1.απο την απουσία του εικονίδιου secure στην status bar του IE

2.Αν κλικάρουμε στο λινκ θα ζητήσει username/pass

Βάζουμε οτι θέλουμε και ως δια μαγείας θα κανουμε login επιτυχώς! Εκει μετα σου ζητάνε αριθμό πιστωτικής και τέτοια.Αυτό ειναι το κόλπο τους.

Εγω είχα βάλει ως ID paremou και ως κωδικό miapipa.

Πατησα login και μου εγραψε: Welcome,paremou :P

Ποιον πάνε να ψαρωσουνε ρεεεεεεεεεε? :)

Δημοσ.
Εμενα μου ηρθε ενα που έλεγε οτι θα με διαγράψουν απο χρήστη αν δεν ανανεωσω τα στοιχεία μου.Φυσικά και ήταν μουφα.

Τό ίδιο είχε έρθει και σε μένα.

Η πλάκα ήταν πως εκείνο το διάστημα είχε τύχει και η αναποδιά να λήξει η πιστωτική μου κάρτα και έπρεπε όντως να ανανεώσω τα στοιχεία μου στο ebay. Λίγο έλειψε να την πατήσω, για να λέμε την αλήθεια. Ευτυχώς μπήκα και ανανέωσα τα στοιχεία κατευθείαν μέσω ebay και όχι μέσω του link που είχαν στείλει οι "μαιμούδες" :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, τα μεγάλα site δε ζητάνε ποτέ ούτε password, ούτε αριθμούς πιστωτικών κτλ. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, αν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το mail είναι γνήσιο -και εφόσον ζητά pin & password δεν είναι- κάνουμε delete.

Δημοσ.
Το καταλαβαίνουμε:

1.απο την απουσία του εικονίδιου secure στην status bar του IE

Vasika to pio sosto einai na tsekareis ta stoixeia tou pistopoiitikou, na deis an ontos einai afti i etairia me tin opoia exeis synallages. Kanontas diplo click (se IE) sto louketaki anoigei to pistopoiitiko. Tsekarete an exei ekdothei apo eponymi etairia (Verisign, Thawte etc), an einai valid, kai to pio simantiko sto details tab, sto subject, to organisation einai i etairia pou prepei na exei to site.

Synithos vgainei alert an kati den einai sosto sto pistopoiitiko, alla an to dextei kapoios mia fora, to dexetai meta panta. Opote... be careful and check.

Chryssa

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα παιδια το ebay δεν σου ζηταει καρτα για να κανεις εγγραφη μονο οταν πας να πουλησεις σε παει σε σελιδα να βαλης τον αριθμο τις καρτας σου . Ερχοντε πολλα και σε μενα αλλα και για τα δυο σite ebay + paypal εχω μονο ενα εμαιλ αλλα και σε αυτο ψαχνωμαι στα αλλα οσα ερχοντε τρωνε πορτα

ειναι να μην πατησεις το λινκ και κανεις αυτο που σου λενε αν το κανεις την εβαψες .

Φιλικα

fleamarket1.com

Δημοσ.
teleytea mou erxonte perierga email apo to ebay .vevea anagnorizonte os spam

vevea ego pote den ekana logariasmo sto ebay ara mallon den einai alithes to mail

to mail einai to exis

Dear customer. Please read this message and follow it's instructions

Unauthorized Account Access

We recently reviewed your account' date=' and we suspect an unauthorized ATM based transaction on your account. Therefore as a preventive measure we have temporary limited your access to sensitive features.

To get started, please click the link below:

to periergo einai oti mou irthe se 3 diaforetika mail pou diatiro .ithela na rotiso an kai kapoios allos lamvanei paromoia mail apo ebay teleytea[/quote']

Φίλε νμιά που είμαι χρόνια χρήστης στο ebay να σου δώσω μιά συμβούλη. Όταν το ebay απευθύνεται σε σένα θα σε καλέσει με το όνομά σου (ή αυτό που άνοιξες τον λογαριασμό) και ΠΟΤΕ ως Dear customer και λοιπά. Αυτά είναι spam mail που προσπαθούν να σε οδηγήσουν στο να κάνεις login απο το link που σου στέλνει το mail με....δυσάρεστα αποτελέσματα. ΠΟΤΕ μην το κάνεις!!!!

Δημοσ.
Φίλε νμιά που είμαι χρόνια χρήστης στο ebay να σου δώσω μιά συμβούλη. Όταν το ebay απευθύνεται σε σένα θα σε καλέσει με το όνομά σου (ή αυτό που άνοιξες τον λογαριασμό) και ΠΟΤΕ ως Dear customer και λοιπά. Αυτά είναι spam mail που προσπαθούν να σε οδηγήσουν στο να κάνεις login απο το link που σου στέλνει το mail με....δυσάρεστα αποτελέσματα. ΠΟΤΕ μην το κάνεις!!!!

Συμφωνώ απόλυτα, υπάρχουν κρούσματα πολλών γνωστών και θέλει πολύ προσοχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...