Προς το περιεχόμενο

PSP anyone?

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κανένα post (τουλάχιστον σύμφωνα με το search!) σχετικά με το PSP. Δεν έχει πάρει κανένας;;

Εγώ πήρα (ή μάλλον, η κοπέλα μου για δώρο γενεθλίων μου το πήρε) το Σάββατο και έχω φάει τρελλό κόλλημα... απίστευτο μηχανάκι, ο ήχος από τα ηχειάκια νά'ταν λίγο καλύτερος (αλλά από ακουστικά φυσάει!)...

Ερώτηση: ξέρει κανείς τί μέγεθος έχουν τα παιχνίδια πάνω στο UMD? Βλέπω στο μουλάρι, πχ, ISOs γύρω στα 200ΜΒ, αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα σε σχέση με το 1.8GB UMD διπλής στρώσεως! Ασυμπίεστα πόσο βγαίνουν, ξέρει κανείς;

Άντε, να αμολήσουν και το downgrader οι Wab να δούμε και τα emulators!

Cheers

Gryzor

Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κανένα post (τουλάχιστον σύμφωνα με το search!) σχετικά με το PSP. Δεν έχει πάρει κανένας;;

Εγώ πήρα (ή μάλλον' date=' η κοπέλα μου για δώρο γενεθλίων μου το πήρε) το Σάββατο και έχω φάει τρελλό κόλλημα... απίστευτο μηχανάκι, ο ήχος από τα ηχειάκια νά'ταν λίγο καλύτερος (αλλά από ακουστικά φυσάει!)...

Ερώτηση: ξέρει κανείς τί μέγεθος έχουν τα παιχνίδια πάνω στο UMD? Βλέπω στο μουλάρι, πχ, ISOs γύρω στα 200ΜΒ, αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα σε σχέση με το 1.8GB UMD διπλής στρώσεως! Ασυμπίεστα πόσο βγαίνουν, ξέρει κανείς;

Άντε, να αμολήσουν και το downgrader οι Wab να δούμε και τα emulators!

Cheers

Gryzor[/quote']

Τo PSP είναι πρώτα φορητή κονσόλα παιχνιδιών για να μη ξεχνιόμαστε :) Ρίξε μια ματιά εδώ

Το μεγαλύτερο μέγεθος παιχνιδιού νομίζω είναι περίπου στο 1 GB

Δημοσ.
[Off Topic']Παντως η κοπελια σου πρεπει να σε αγαπαει παρααααααααα πολυ για να σου κανει δωρο 270 ευρων......

Me prolaves! Pragmatika poli tixeros :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χμ, για κάποιο λόγο είχα χάσει τις απαντήσεις...

Ω ναι, μπορώ να πω ότι τα πάμε μια χαρούλα - και δεν είναι και κάνα πλουσιοκόριτσο!

Συνεχίζω να το γουστάρω πολύ το μηχάνημα, αν δεν έκανε και τις μαλακίες η Sony με τα @*%^@#$λογισμικά της...

Cheers

Gryzor

PS Το μηχανηματάκι της υπογραφής μου υπάρχει και λειτουργεί μια χαρούλα... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...