lipdim1973 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά καλησπέρα σε όλους σας . Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Επειδή πριν λίγες μέρες έπαθα μια ζημιά με τον σκληρό μου δίσκο, αναγκάστηκα να κάνω φορματ στον δίσκο. Όμως επειδή μέσα είχα οικογενειακές φωτογραφίες ψάχνω ένα πρόγραμμα επαναφοράς αλλά μόνο για φωτογραφίες, προγράμματα δεν με ενδιαφέρουν να επαναφέρω. Το μόνο άσχημο είναι πώς έχω περάσει τα windows ξανά πάνω από το φορματ που έκανα, έτσι ψάχνω κάποιο δυνατό πρόγραμμα επαναφοράς. Απλά χώρισα τον δίσκο και άφησα 2 gb άδεια για αυτήν την δουλειά, ώστε αν βρω πρόγραμμα να της βάλω εκεί. Βρήκα μερικά προγράμματα καλά εγώ που ήταν μόνο για φωτογραφίες, αλλά ήταν όλα demo και δεν επανέφεραν τίποτα, μόνο έβρισκαν. Ελπίζω να βοηθήσετε λίγο την κατάσταση. Ευχαριστώ. Δημήτρης.
nick_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 κοίτα το Restoration το βρίσκεις εδώ http://www.snapfiles.com/get/restoration.html
MariaTs. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Mετά από φορμάτ απ'όσο ξέρω δεν επανέρχεται τίποτε. Αν ήταν θα είχα καταφέρει κι εγώ να επαναφέρω mp3 που είχα χάσει μετά από φορμάτ λόγω ιού και χωρίς τον σκληρό χωρισμένο!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Yπάρχουν προγράμματα για ανάκτηση μετά απο format.
andromahos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 file4 pane stin diefthinsi *** link deleted *** kai sto search grapse recovery katebase oti bris einai etoima programata me ola!!! kai prospathise me ola kati tha kanoun
Gigenis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Το Digital Photo Recovery μου επανέφερε 600 φωτογραφίες απο κάρτα SD μετά απο 2-3 format. Δεν το εχω δοκιμάσει σε δίσκο αλλά έχει αυτή την επιλογή. Καλή τύχη!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 TO kalitero Recover my files eine to best of the best
laktzag Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 TO kalitero Recover my files eine to best of the best Ακριβώς,το έχω δοκιμάσει κι εγώ και έχω επαναφέρει αυτά που ήθελα. Επιλέγεις από format και τι αρχεία θέλεις να επαναφέρεις (doc-jpg κλπ)
lipdim1973 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 paidia sas eyxaristo oloys. 8a doyme ti mporo na kano me ayta poy moy protinate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.