Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Θελω να παω να περασω win xp σε ενα φιλο αλλα δεν μενει κοντα για να παω δυο φορες εκει και δεν ξερει την συνθεση του pc του...Ναι υπαρχουν παντα και πιο ασχετοι !!! :razz: :razz: Υπραχει ευκολος τροπος απο το τηλ να του πω απο το τηλεφωνο "κανε κλικ εκει" και να μου δωσει οσο πιο πολλα στοιχεια για τον υπολογιστη για να δω αν σηκωνει xp και τι drivers πιθανον να χρειαστω ???Νομιζω εχει win me και ο υπολογιστης ειναι 3-4 χρονων. Ευχαριστω!!!! :smile: :smile: :smile:
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.cpuid.com download PC Wizard 2005.
moglis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Για τόσο χρονικό διάστημα που είναι ο υπολογιστής του σίγουρα θα τα σηκώνει.Έχω δει και σε παλιότερα μηχανήματα να βάζουν winxp
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστω για τα προγραμματα αλλα για δικη μου χρηση!!!O φιλος (κουμπαρος μου) δεν μπορει να τα κατεβασει επειδη δεν εχει internet ...Μονο με κλικ οτι κανουμε.... :grin: :grin: :grin: :grin:
spock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Αφού έχει Win ME (και δεν τα έχει πετάξει ακόμα), μπορεί να πάει σε command prompt και να χρησιμοποιήσει το Θείο πρόγραμμα (γκουχ γκουχ) MSD !!! MicroSoft Diagnostics! Ότι δεις απο εκεί...
asmorod Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ απλά δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου > ιδιότητες> διαχείριση συσκευών. Εκεί βλέπει όλες τις συσκευές που είναι εγκατεστημένες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστω παιδια... :smile: :smile: :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.