predator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 μπα δε μου κανει η vivodi,δεν εχω και καλυψη εδω στο ηρακλειο αλλα και να ειχα δε θα επαιρνα. θα περιμενω να ριξει η forthnet τις τιμες της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 μπα δε μου κανει η vivodi' date='δεν εχω και καλυψη εδω στο ηρακλειο αλλα και να ειχα δε θα επαιρνα.θα περιμενω να ριξει η forthnet τις τιμες της![/quote'] 1)δεν χρειάζεται να έχεις κάλυψη, αφού έχεις DSL μέσω ΟΤΕ 2)έχει 18,9? η 512/128 (η forthnet την έχει 44,9?) 3)Μια χαρά είναι η vivodi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 btw ενω παλια μου εβγαζε οτι ειχα διαθεσιμοτητα (μεσω οτε) η vivodi τωρα μου λεει οχι(το site).πως γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 se osous den ipostirizonte apo to diktio tis vivodi, prepei na xerete oti mporite na tin epilexete os ISP kai i grammi sas na ine apo tton OTE.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamep Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.ote.gr/oteweb/filesup/9905.pdf Episimi anakoinosi apo ton ote.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chfilis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 paides uparxei kai sto site tou ote....min viazomaste na apantisoume apla gia na apantisoume.oi meiwsei afora tin dsl access kai afora kai lianiki pwlisi(gia emas diladi)kai gia xontriki pwlisi(gia tous ISP diladi) idi i forthnet erikse to paketo adsl in a bill kai to idio 8a ginei kai apo tous allous isp. epipleon gia to foititiko ixsuei mexri stigmis i timi twn 5 euro gia dsl access kai perimenoume tis times apo tous provider.pou logika 8a bgoun kai autes.isws upo8ei kai sti de8 kati apo ton pro8upourgo. to sigouro kalo einai arxizoun oi times kai ginontai prosites gia olous....oxi mono gia osous exoun... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 paidia epsaxna sto site tou ote alla den brika tipota gia allagi tis grammis apo 384 se 512 exei xreosi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 1)δεν χρειάζεται να έχεις κάλυψη' date=' αφού έχεις DSL μέσω ΟΤΕ2)έχει 18,9? η 512/128 (η forthnet την έχει 44,9?) 3)Μια χαρά είναι η vivodi[/quote'] Εχουν ακουστεί πολλά παράπονα τόσο για το ουσιαστικό κομμάτι (πρόσβαση & παροχή υπηρεσίας) όσο και ΤΡΑΓΙΚΕΣ καταστάσεις στην εξυπηρέτιση είτε πρόκειται για πρόβλημα είτε για ερώτηση λογιστική. Αν εσυ και 5 αλλοι δεν εχετε κανένα πρόβλημα, είστε πολύ τυχεροί, και σας ζηλεύω γιατί πληρώνετε ελάχιστα. Επειδή όμως και εγώ και πολλοί άλλοι (και ποιός ξέρει πόσοι απτον απλό κόσμο που το μόνο που ξέρει ειναι να τσεκάρει email) έχουμε τα ΑΠΕΙΡΑ παράπονα και προβλήματα απο την εταιρία Vivodi στο ΣΥΝΟΛΟ, καλύτερα ας λέμε "ΕΓΩ είμαι ΟΚ με Vivodi" παρά "Mια χαρά ειναι η Vivodi". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 paidia epsaxna sto site tou ote alla den brika tipota gia allagi tis grammis apo 384 se 512 exei xreosi? Give them a ring! Εγω θα πάω σε 512, αλλά μόνο αφού τελειώσει η προσφορά της HOL & του RAM! Tόσο καιρό ημουν με 384, δεν με χαλάει τώρα για 4-5 μήνες να συνεχίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Η μετάβαση από 384 σε 512 δεν στοιχίζει τίποτα... Παίρνεις ένα τηλέφωνο στο 134 και μέσα σε δύο ημέρες το έχουν κάνει (συνήθως κάτι ώρες παίρνει)... Αφού κάνεις αυτό κάνεις και ναβάθμιση στον ISP σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lallasgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia mipws tha itan kalytero na koita3oume an o OTE exei to katallili Bandwidth na ypostiri3ei oli ayti tin anabathmisi pou endexetai na ginei kai oxi gia to an einai kales oi meiwseis 'H oxi????As poume oti einai kales oi meiwseis kai pame oloi gia 512 ti tha ginei...Edw twra polloi gkriniazoun oti einai pitarismenoi se merika dslam me tis 384 otan paroun oloi 512 diladi ti tha ginei???Tha pitaroun ola ta dslam???Egw eimai me 384 kai ayti ti stigmi den exw logw na anabathmisw se 512 afou to upload einai to idio...Anti na katebasw kati se 3 wres tha to katebasw se 5...Kai ti egine???bebaia ayta einai prosopika kai den ta krinw apla tin gnwmi mou lew...AS anamenoume bebaia kai tous ISP kai blepoume meta ti ginetai kai to 3anasyzitame san paketo pleon ti ymferei kai an... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 ababapanos : adsl εχω εδω και 2 χρονια μεσω γραμμης του οτε φυσικα.αυτο σημαινει οτι μπορω 100% να βαλω isp vivodi (πανω στην γραμμη του οτε) η παιζει και τιποτα αλλο?ρωταω γιατι το 512 της vivodi ειναι σε πολυ καλη τιμη.(τωρα ειμαι forthnet 384). Υ.Γ : εδω και 2 χρονια κατεβαζω με 25kb/sec.ελπιζω τωρα που θα βαλω 512 να δω τουλαχιστον τα 38kb/sec !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 paidia paizei kai kati allo. polloi lene pos tha pitaroun kai oi 512 tora pou ftininan logo tis megalis metaforas kosmou ego pistevo pos isa isa pos tha aposimforithoun oi 384 afou tha moirastoi o kosmos se 512 kai 384 grammes. (ego tha pao se 512 alla apo oti blepo einai arketoi aftoi pou den tous endiaferei kati tetio) _DiMoN_ thx gia tin pliroforia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 ababapanos : adsl εχω εδω και 2 χρονια μεσω γραμμης του οτε φυσικα.αυτο σημαινει οτι μπορω 100% να βαλω isp vivodi (πανω στην γραμμη του οτε) η παιζει και τιποτα αλλο?ρωταω γιατι το 512 της vivodi ειναι σε πολυ καλη τιμη.(τωρα ειμαι forthnet 384). Υ.Γ : εδω και 2 χρονια κατεβαζω με 25kb/sec.ελπιζω τωρα που θα βαλω 512 να δω τουλαχιστον τα 38kb/sec !!! katarhin prepei na deis an ipostirizese apo ton komvo tis vivodi... an ipostirizesse mporeis na vgaleis telios ton ote kai na eheis kai tilefono kai adsl apo vivodi... an den ipostirizese, anagastika tha kratiseis tin grami tou ote kai tha eheis os parohea internet tin vivodi. apla ta pragmata! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Με βλέπω να αναβαθμίζω σε 512, αφού θα έρχεται στα ίδια λεφτά που δίνω τώρα για 384, και συνδρομή τη τζαμπέ 3μηνη του RAM (πεντάμηνη ουσιαστικά ;-) ). 48 kb/s με 20 euro το μήνα? Μια χαρααααααά! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.