haris_ch02019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Οπότε μετά μου έπιασε κουβέντα και με ρώτησε αν ξέρω πρόγραμμα για αντιγραφή καλό και πιο χρησιμοποιώ. Μετά απο λίγο όταν μίλησε για internet' date=' απο που κατεβάζω ταινίες. Έλεος.. Θα τους έκανα ενα κάρφωμα στο μαγαζί, να πάνε μέσα ολη την αλυσίδα αλλά μετά σκέφτηκα πως ..δε ξέρω, την είδα φιλέσπλαχνος. Πλέον όποτε πηγαίνω μου κλείνει το μάτι..[/quote'] einai toulaxiston wraia??? na bgei kai kati apo tin periptwsi auth!! :razz: :razz: :razz: emena pantws mia fora mou etyxe dvd antigrameno kai den ksanapatisa sto en logw dvdadiko!! oxi kai na plirwneis tis copies gia original!!!
icedale Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Οχι ρε γαμώτο! Δεν ήταν γυναίκα, την τρίτη τη φαρμακερή ήταν Άντρας! Εκεί είναι το ελεεινό Δε ξέρω αν έχει να κάνει με το " θα σε ##@$ που θα σε @#$@#, τουλάχιστον να έχει συναίσθημα"
asxeth Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μια και μιλάμε για αντιγραμμένα dvd, το Σάββατο νοίκιασα ένα! Βασικά μπορεί και να μην το πρόσεχα αλλά το έβαλα στο dvd player και μου έβγαζε error οπότε το κοίταξα λίγο καλύτερα και είδα ότι η ετικέτα ήταν αυτοκόλλητη, η πίσω πλευρά ήταν όντως πιο σκούρα και αφού το έλεγξα και με το dvd info είδα ότι ήταν γραμμένο με nero! Εγώ βέβαια την ταινία την είδα στο pc αλλά φυσικά δεν την πλήρωσα! Σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ να πηγαίνω με ύφος άσχετης στο βίντεο κλαμπ και να τους λέω ότι δεν παίζει το dvd. ΥΓ. Άσχετο... η ταινία λεγόταν Θανάσιμη Ταυτότητα (Serial Intentions) και θα πρότεινα να την αποφύγετε! Είναι μία από τις μεγαλύτερες μπούρδες που έχω δει και ευτυχώς που δεν την πλήρωσα γιατί τώρα θα έκλαιγα τα δύο ευρουλάκια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.