Προς το περιεχόμενο

adsl in a box by forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κοιτα φιλε ανεφερα την "χρηση" την οποια δεν μπορει να "αντεπεξέλθει" το μοντεμ!

νομιζω ημουν σαφης!!!

και ολα αυτα απο εμπειρια κολλητου φιλου μου!!!

ναι ρε φιλε αλλα δεν μπορεις να πετας κατι στα ξερκαφωτα χωρις να το αιτιολογεις!!!δωσε λεπτομερειες για την περιπτωση του φιλου σου.Που ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Πάντως metmat μετά τις σημερινές αναγγελίες από τον ΟΤΕ για μείωση του παγίου καλό θα ήταν να περιμένεις πριν αγοράσεις το ADSL-in-a-box μέχρι να μειωθεί η τιμή του (γιατί στην τωρινή τιμή του περιλαμβάνει και πάγια για 3 μήνες, υπολογισμένα με τις τιμές πριν τις μειώσεις).

Δημοσ.

Εγώ έχω το in-a-box το απλό με το Crypto. Προσωπικά έκανα χαζομάρα που δεν πήρα το plus γιατί έχω δύο υπολογιστές (για να είναι και οι δύο online χρειάζεσαι router και όχι modem, εκτός αν κάνεις connection sharing που είναι δύσκολο και απαιτεί να έχεις ανοικτό τουλ το ένα pc) και προφανώς αλλάζω το βύσμα του USB για να μπώ με το άλλο pc. Επίσης ο ένας είναι φορητός και έχει ασύρματη κάρτα δικτύου 802.11b οπότε με το wireless router του in-a-box plus θα μπορούσα να σερφάρω από ολόκληρο το σπίτι (και κυρίως ξάπλα στο κρεββάτι). Αν ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις το plus. Αλλά και να μην ισχύουν πάλι στο μέλλον κάποια στιγμή θα θελήσεις να το πετάξεις το Crypto γιατί όντως δεν είναι και τρομερό εργαλείο. Ένας φίλος μου έχει Forthnet και το άλλαξε με το USR που πρότεινε και ένας φίλος πιο πριν. Είδε βελτίωση στα max connections που σηκώνει και επίσης στο Quality of Service όγω κάποιων εξτρά χαρακτηριστικών του router αυτού...σκέψου το κάπως έτσι...60 ευρά παραπάνω δεν είναι και τόσα πολλά... (προσωπική μου άποψη)

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να πάρω μόνο το τετράμηνο που προσφέρει το adsl in a box. Έτσι κι αλλιώς μετά την πάροδο του τετραμήνου θα την κόψω την dsl. Σκοπεύω δηλαδή να λιώσω για 4 μήνες και να κατεβάσω ό,τι είναι να κατεβάσω. Μετά τέλος. Γι' αυτό δεν θέλω να πάρω κάτι ακριβό. Τουλάχιστον τώρα. Επίσης θέλω να μου πείτε αν η κάρτα δικτύου που έχω θα πρέπει να είναι ασύρματη για να μπορέσω να κάνω δουλειά. Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι δεν είναι; (Δεν έχω καμία σχέση με dsl γι' αυτό ίσως να σας φανούν βλακείες κάποια πράγματα που ρωτάω.) Μήπως τελικά με συμφέρει να πάρω το απλό adsl in a box και να πάρω το router που μου πρότεινε ο blackwar;

Δημοσ.
Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να πάρω μόνο το τετράμηνο που προσφέρει το adsl in a box. Έτσι κι αλλιώς μετά την πάροδο του τετραμήνου θα την κόψω την dsl. Σκοπεύω δηλαδή να λιώσω για 4 μήνες και να κατεβάσω ό,τι είναι να κατεβάσω. Μετά τέλος. Γι' αυτό δεν θέλω να πάρω κάτι ακριβό. Τουλάχιστον τώρα. Επίσης θέλω να μου πείτε αν η κάρτα δικτύου που έχω θα πρέπει να είναι ασύρματη για να μπορέσω να κάνω δουλειά. Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι δεν είναι; (Δεν έχω καμία σχέση με dsl γι' αυτό ίσως να σας φανούν βλακείες κάποια πράγματα που ρωτάω.)

den iparxei girismos ston kosmo tou adsl.

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι με την on-board...άλλωστε σε βλέπω να παίρνεις το απλό πακέτο in-a-box οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελεύθερη usb θύρα (μόνο αν πάρεις router χρειάζεσαι ethernet). Καλό downloading...

P.S. ελπίζω να τα καταφέρεις να επανέλθεις μετά από τη λήξη του συμβολαίου σε ρυθμούς 56k...θα έχεις γλυκαθεί ήδη πάρα πολύ...

Δημοσ.

se vlepo file metmat na psaxnesai gia 512 too soon....

8a symfoniso me ton deathlok oti its one way road.

oso gia to spirtokoutaki (crypto f200) to eixa gia ena eksamino kai itane mia xara,en sygrisi me to sagem tou ondsl kit.

apla perimene opos proeipe kai o mod...

Δημοσ.

Όταν θελήσω να ξανακατεβάσω μεγάλο όγκο από το internet η dsl μπορεί να έχει γίνει και δωρεάν!!! Το 56Κ σίγουρα θα το συνηθίσω πάλι σίγουρα. Είναι σαν να μου λες ότι θα πάω 5 χρόνια στην Αγγλία και θα ξεχάσω να μιλάω ελληνικά όταν γυρίσω. Γίνεται; Δε γίνεται!

Δημοσ.

Geia xara kai apo emena.

San 1i epafi mou me to magiko kosmo tou DSL itan to dsl in a box prin pollous mines.MEta to telos tou 4mino ekana ananewsi me tin forthnet pali.

Poly swsta ta eipe o blackwar gia ola. Vevaia den dexomai oti to modem einai teleiws moufa re paidia.Mporei na einai san spirtokouto mporei na min einai apo ta kalytera tis agoras alla tous teleytaious 5 mines den me exei prodwsei pote.Oute ayto oute i forthnet.

Symfwnw oti exei poly periorismenes dynatotites kai an prokeite na syndeeis kai allo pc ektos tou dikou sou den leei me ti kamia.....

Proswpiki apopsi gia to dsl in a box:akoma deleastiko an skefteis tin aksiopistia tis etairias.

Alla na ksereis oti apaks kai valeis dsl dyskola tha vgeis apo to trypaki......ektos vevaia an einai na meineis xwris net katholou.......ayta kali epilogi kai prin apofasiseis otidipote kane poly poly kali ereyna se olous tous isp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...