Προς το περιεχόμενο

adsl in a box by forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς ποιο adsl modem περιλαμβάνει το adsl in a box (το απλό και όχι το plus), γιατί στη σελίδα της forthnet αναφέρει απλώς dsl modem, αλλά όχι ποιο συγκεκριμένο. Επίσης αξίζει να δώσει κάποιος 50 ευρώ παραπάνω για να πάρει το adsl in a box plus ή δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μόνη διαφορά είναι το wireless wi-fi modem/router και μια κάρτα 10 ωρών για wi-fi άν έχεις psp τότε λέει να πάρεις το plus διότι θα μπορείς να σερφάρεις στο ίντερνετ και να παίζεις online games με το psp σου.Σκέψου το..

Psp δεν έχω οπότε δε με ενδιαφέρει αυτό. Απλά μου λένε ότι το modem του απλού πακέτου είναι μάλλον της πλάκας. Δεν έχω και κανέναν γνωστό που να έχει πάρει το εν λόγω πακετάκι γι' αυτό ζητάω τη βοήθειά σας.

To ADSL-in-a-box (το απλό και οχι το Plus) περιλαμβάνει το Crypto F200 που φυσικά δεν είναι router αλλά modem και μάλιστα απο τα χειρότερα που κυκλοφορούν. Πρόκειται για ενα σπιρτόκουτο στην κυριολεξία που μόνο απο την εμφάνιση φαίνεται οτι δεν ειναι και ο,τι καλύτερο.

α ναι σωστά το plus έχει το router,εγώ έχω το sagem fast 800 και θα δώσω στον ΟΤΕ χρήματα παραπάνω και θα πάρω router,μου το είπαν από την otenet ότι μπορώ να το κάνω.

Καταρχάς φίλε εφόσον θέλεις να βάλεις πακέτο σύνδεση

Πρέπει να ξέρεις τα έξης για την σύνδεση (για την forthnet πάντα μιλάμε)

1)το μονό κάλο που βρίσκω είναι ότι αναλαμβάνει εκείνη να σου βγάλει την γραμμή (ενεργοποίηση,παγια κτλ) κάνοντας άπλα εσύ μια αίτηση μονό, η οποία περιέχεται στο πακέτο.

2)Η τηλεφωνική γραμμή που θα γίνει η ενεργοποίηση σε adsl δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα στο όνομα σου, αν ανήκει σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο δεν χρειάζεται καμιά επιπλέον εξουσιοδότηση.

3)Η γραμμή ανήκει στην forthnet και όχι σε σενα. που αυτό σημαίνει μετά το τετράμηνο που λήγει η συνδρομή σου αν θες να πας σε άλλο isp τα χανεις όλα.

Δηλαδή την γραμμή και πρέπει να ξανακάνεις αίτηση σύνδεσης μέσω οτέ και ξαναπληρωνεις εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 35e + Φ.Π.Α.

Επίσης αν προκύψει τεχνικό πρόβλημα με την γραμμή δεν ενημερώνεις τον ΟΤΕ άλλα την forthnet και εκείνη με την σειρά της τον ΟΤΕ

Αν πάλι είσαι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της forthnet κάθεσαι και συνεχίζεις άπλα ανανεώνοντας με μια τρίμηνη,εξάμηνη και ούτε καθεξής συνδρομή…

4)το μοντεμ crypto f200 είναι USB μοντεμ και είναι από τα χειροτερα της αγορας http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532068 και μοιάζει σαν ένα ποντικί υπολογιστή στο μέγεθος, ειδικά αν κάνεις χρήση p2p προγραμμάτων τότε θα απογοητευτείς.

Πρόταση μου είναι μην πάρεις το πακέτο και να προτιμήσεις ένα κάλο ρουτερ πχ

Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057

Μονό με 20 ευρω παραπάνω έναντι αν έπαιρνες το crypto με το πακέτο.

Και ενεργοποίησε γραμμή μέσω του ΟΤΕ ένα τηλέφωνο στο 134 και το αργότερο σε τρεις μέρες έχεις γραμμή έτοιμη

Και άπλα υστέρα προτίμησε την forthnet σαν isp μονο χωρίς τις υπόλοιπες δεσμεύσεις.

Πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα σου έρθουν!!!

Υ.Γ: όπως θα είδες γνωρίζω το κουτί αρκετά κάλα, γιατί έκανε το λάθος να το βάλει ένας φίλος μου…δεν ήξερε, δεν ρώταγε…..!!!!

Δεν εχετε δικιο για το modem F200.Το εργαλειο μια ζρα δουλευει και αν δεν σας γεμιζει στο ματι ειναι προσωπικο προβλημα του καθενα.Για πειτε μου για δεν ειναι καλο?????????????????????????????????

Δεν εχετε δικιο για το modem F200.Το εργαλειο μια χαρα δουλευει και αν δεν σας γεμιζει στο ματι ειναι προσωπικο προβλημα του καθενα.Για πειτε μου για δεν ειναι καλο?????????????????????????????????

κοιτα φιλε ανεφερα την "χρηση" την οποια δεν μπορει να "αντεπεξέλθει" το μοντεμ!

νομιζω ημουν σαφης!!!

και ολα αυτα απο εμπειρια κολλητου φιλου μου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...