privateer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/Manager/FIFAM06_demo.exe
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Καταπληκτικό παιχνίδι, πολύ προσεγμένο. 4 του Νοέμβρη όμως τελειώνουν τα ψέματα... 50κάτι και σήμερα έμειναν. (edit: 4/11 είναι η release date του FM2006, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!)
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μαζί σου και γω, το μοναδικό manager με το οποίο ασχολούμαι εδώ και χρόνια από την περίοδο που ονομαζόταν F.A. Premier League Manager!!!!!! Δεν πα να λένε οι άλλοι, εγώ το γουστάρω τρελά!!!!!!!!!
green_beret Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Παρα πολυ καλο παιχνιδι. Βασικα το παιχνιδι κατα την αποψη μου απευθυνεται περισσοτερο σε ατομα που θελουν να ασχοληθουν με κατι παραπανω απο το πως θα στησουν την ομαδα. Δηλαδη με ατομα που θελουν να διαχειριζονται και την τελευταια λεπτομερια απο το γηπεδο, τις διαφημισεις, να κατασκευαζουν γηπεδα και γενικα πολλα αλλα πραγματα περα απο το καθαρο μανατζαρισμα της ομαδας. Τωρα τελευταια βλεπω οτι και τα αλλα παιχνιδια του ειδους εισαγουν τετοια χαρακτηριστικα.
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι, πρακτικά είναι διαφορετικό παιχνίδι από το FM. Είχα παίξει το πρώτο(2003) και έβγαλα κάπου 15 σεζόν. Όπως συνηθίζω να λέω στο TCM είσαι κάτι σαν Πετράκης ή Λούβαρης και στο FM ο Αλέφας (ειδικά τώρα που θα βάλουν και φωνές από τον πάγκο και οδηγίες/συμβουλές στο ημίχρονο). Μακάρι το manager να δανειζόταν τα καλύτερα στοιχεία του TCM, τότε θα γινόταν πραγματικά τέλειο. Από τα λίγα καλά παιχνίδια της EA Sports, κατά τη γνώμη μου, κι ας είμαι αιωνίως κολλημένος με το Manager.
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 IMO το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι της ΕΑ Sports, καθότι η πρώτη θέση ανήκει στο μοναδικό madden. Εκεί γίνεται η απίστευτη δουλειά!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.