romfeo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια σε όλους, Με αυτό το thread θα ήθελα να σας ενημερώσω για την έναρξη λειτουργίας του LamiaShop (www.lamiashop.com), ενός νέου eshop πληροφορικής και τεχνολογίας. Στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας παρεχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως δωρεάν εγκατάσταση, υποστήριξη κτλ. Πωλήσεις βέβαια κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, με αντικαταβολή. Όσο για τις τιμές μας...θα σας πούμε μόνο αυτό: Κάντε συγκρίσεις!!! Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις με πιστωτικές κάρτες. Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
fantazio77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν εχεις δικιο Highlander. Εγω Mozilla εχω και παιζει κανονικα χωρις προβλημα!!
silverthan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Καλές δουλειές παιδιά! Οσο για τις τιμές, το skroutz θα μας πει την αλήθεια.... (θα προτιμούσα να έχετε bold την "με ΦΠΑ" τιμή και όχι γκρίζο ελαφρύ σε παρένθεση από κάτω...)
deathlok Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 kali arxi basiko zitiste apo to skroutz na sas balei stin mixani anazitisis tou
romfeo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. To site λειτουργεί κανονικά σε FireFox. Όσον αφορά το skroutz έχω ήδη έρθει σε επαφή με τα παιδιά, τα οποία είναι άψογα, και πολύ σύντομα θα μπορείτε να διαπιστώσετε και εγγυημένα για το πιο είναι το φθηνότερο eshop!!!
tarrasque Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Καλές δουλειές παιδιά, τσεκάρετε λίγο τις τιμές γιατι ο INTEL P4 630 3.0G 800/2MB 775 δείχνει να κάνει 16.093,00 € χωρίς ΦΠΑ :-P
xela Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Καλές δουλειές παιδιά' date=' τσεκάρετε λίγο τις τιμές γιατι ο INTEL P4 630 3.0G 800/2MB 775 δείχνει να κάνει 16.093,00 ? χωρίς ΦΠΑ :-P[/quote'] όχι ρε συ.με ΦΠΑ είναι.))))))
tarrasque Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 με ΦΠΑ πάει 19.150,67 πάντως οι δόσεις φαίνονται να είναι σωστές. Νταξ, κάθε αρχή και δύσκολη...
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Τα Cisco τα έχεις αρκετά τσιμπημένα φίλε μου. Κατά τα άλλα καλή αρχή. Θέλω πάντως να δω κάποιο κατάστημα ελληνικό να φέρνει: Μνήμες RAM : OCZ Mushkin GSkill Και τα καλά μοντέλα, όχι μόνο τα entry level / value [ αν και δύσκολο λόγω κάποιων "προβλημάτων" ]
palawiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλαράκι διορθώστε τι τιμές.....Πουλάτε 660 Ρ4 για 200 ευρώ,και celeron για 530.Θα σας αγοράσω όλους τους 660 και θα μπείτε μέσα,αλλά δεν θα αγόραζα ποτε 630 για 16000 ευρώ.Μην το αφήνετε έτσι....http://www.lamiashop.com/Default.aspx?tabid=304&CategoryID=3411&Category2ID=3529&Category3=INTEL&List=0&Level=3&catpageindex=2
Pink_Panther Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Με Mozilla δεν παίζει σωστά ... Isws den leei to Firefox, alla to Mozilla, ton palio browser :razz: Kales poliseis pedes...
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν εχεις δικιο Highlander. Εγω Mozilla εχω και παιζει κανονικα χωρις προβλημα!! Η σελίδα ήταν ξεχειλωμένη. Μετά από 5' έπαιξε κανονικά. :-|
romfeo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας, τα οποία λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν O 660 έχει τόσο όσο φαίνεται στο site (200 + ΦΠΑ). Ειχα πάρει 3 κομμάτια με μεγάλη έκπτωση από κάποιο προμηθευτή, λόγω μιας πατάτας που μου είχαν κάνει σε προηγούμενη παραγγελία. Όσο για τον 630 με τα 16.000 ευρώ, είναι διακοσμημένος με διαμάντια...lol. Η τιμή διορθώθηκε... billpeppas: Αν θέλεις φίλε μου πες μου ποια προϊόντα cisco βρίσκεις τσιμπημένα και θα το τσεκάρω. Όσο για τις μνήμες το πρόβλημα είναι πως η πλειοψηφία των καταστηματων βασιζόμαστε σε 4-5 βασικούς προμηθευτές. Το να κάνουμε μόνοι μας εισαγωγή από εξωτερικό είναι πολύ πολύ δύσκολο. Οπότε αναγκαστικά περιοριζόμαστε...
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας' date=' τα οποία λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν O 660 έχει τόσο όσο φαίνεται στο site (200 + ΦΠΑ). Ειχα πάρει 3 κομμάτια με μεγάλη έκπτωση από κάποιο προμηθευτή, λόγω μιας πατάτας που μου είχαν κάνει σε προηγούμενη παραγγελία. Όσο για τον 630 με τα 16.000 ευρώ, είναι διακοσμημένος με διαμάντια...lol. Η τιμή διορθώθηκε... billpeppas: Αν θέλεις φίλε μου πες μου ποια προϊόντα cisco βρίσκεις τσιμπημένα και θα το τσεκάρω. Όσο για τις μνήμες το πρόβλημα είναι πως η πλειοψηφία των καταστηματων βασιζόμαστε σε 4-5 βασικούς προμηθευτές. Το να κάνουμε μόνοι μας εισαγωγή από εξωτερικό είναι πολύ πολύ δύσκολο. Οπότε αναγκαστικά περιοριζόμαστε...[/quote'] Από Τετάρτη που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο, θα το κοιτάξω και θα σου στείλω και με PM κάποιες ιδέες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.