micraSport Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Kalhmera,tha ithela thn vohtheia sas.Skeftomai na agorasw to paketaki pou dinei h otenet 2+1 mazi me ton eksoplismo.Exw tis ekshs apories. 1.H kentrikh grammh tou ote sto spiti mou,vrisketai sto saloni.exw ena stathero pc sto dwmatio mou,kai ena laptop.Exw mia mpriza thlefwnou sto dwmatio mou,opo opou mpainw kai sto net.Den thelw na exw kalwdia mesa sth mesh kai rwtaw to ekshs...an valw to router sto dwmatio mou ti syndeseis prepei na kanw?Tha paiksei?to thlefwno(asyrmato) pou vrisketai sto saloni tha exei provlhma?tha xreiazetai kai ekeino filtro?to asyrmato pou vrisketai sto dwmatio mou xreiazetai filtro sigoura. 2.Kai kala ola ta parapanw paizoun,molis perasoun oi treis mhnes kai lhksei h syndromh tou ote,tha mporw me ton paronta eksoplismo na syndethw me allon isp? euxaristw ek ton proterwn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Κάνε ένα search εδώ στο Insomnia. Όλα αυτά που ρωτάς, έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 thanks gia thn apanthsh,apla den me kalyptoun auta pou diavasa... euxaristw kai pali gia ton xrono sas george Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν: 1) Αν έχεις PSTN, δεν έχει σημασία που είναι η κεντρική γραμμή. Το μόνο που θα κάνεις είναι να βάλεις φίλτρο σε κάθε τηλεφωνική συσκευή που έχεις και είσαι ΟΚ. Αν έχεις ISDN το μόνο που θα κάνεις είναι να παρεμβάλεις το splitter ανάμεσα στο καλώδιο που έρχεται από τον τοίχο και πηγαίνει στο netmodem (Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο κουτί που θα πάρεις). 2) Μπορείς να συνδεθείς με τον υπάρχοντα εξοπλισμό που έχεις και με άλλον ISP. Το πιο πιθανό όμως είναι να χρειαστεί να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο router. Αυτά. Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Euxaristw para poly gia thn apanthsh Sam,elpizw vevaia na mhn exw provlhma me ton ote(giati diavasa oti psiloexei provlhmatakia).Thanks again gia thn apanthsh. Filika george Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 μακρια από την ΟΤΕΝΕΤ,εγώ μόλις έφυγα από την ΟΤΕΝΕΤ είχα το ondsl kit 384/128(και αύριο λήγει η συνδρομή),έχω δηλώσει εδώ και 3 εβδομάδες ότι έχω πρόβλημα και με γράφουν στα $@!$!@$ τους.Τώρα απλά πληρώνω 23.86? για το πάγιο της γραμμής adsl και έχω 6 μήνες δωρεάν με τη HOL από το περιοδικό RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.