Wolfidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Mporeite na to ketevasete apo edw einai mono 445MB... http://www.gamershell.com/download_10622.shtml elpizw na leei tipota.... to prwto itan poli kalo otan bgike...poli kalo gameplay...
avenger Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Το πρώτο vietcong ήταν η απόλυτη πόρωση,o οδηγός που είχες που έβρισκε τις παγίδες,η ατάκα του, "Vc ahead" όλα τα λεφτά.Επίσης οι δημιουργοί είχαν κάνει σωστό research,πήγαν στο vietnam και η ζούγκλα ήταν ρεαλιστική(δηλ όχι τόσο πολλή βλάστηση,οι ταινίες platoon κλπ είχαν γυριστεί σε άλλες χώρες όπου οι ζούγκλες είναι πιο πυκνές).Καλό θα ήταν να είχε τώρα και ένα campaign όπου παίζεις με vc,αλλά δύσκολο.Άντε βγάλτε και το single player demo τώρα.
Wolfidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 όντως τρομερό παιχνίδι ακόμα και τώρα αν ασχοληθεί κανείς θα την βρεί...
CodeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Tromero paixnidi to Vietcog??Mhn trella8oume!Poio a8lia mixanh grafikwn den exw csanapaicsei....
Wolfidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατί τι έχει??? Επειδή δεν έχει "ωραία" γραφικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλό ????? Πολύ καΛύτερο από κατι μούφες σαν το Doom3, Crome, Unreal 2, Chaser, Star Wars Battlefront, Star Trek Elite Force, Conflict Desert Storm Το παιχνιδάκι έχει τρομερό gameplay ακόμα και στο Single μέρος του.... Εμένα τα γραφικά του μου αρέσουν... γιατί το σκοπό του (παιχνίδι και κρυφτούλι στην ζούγκλα) τον εκπληρώνει με το παραπάνω.... Τώρα για το V2 δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί έστω το B2 αλλά αυτό είναι καθαρά για MP, αν κάποιος θέλει ένα παιχνίδι για SP ίσως να έιναι καλό το V2...
CodeMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατί τι έχει???Επειδή δεν έχει "ωραία" γραφικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλό ????? .. Proswpika se tetoia eidous paixnidia realistikou polemou...dinw poly shmasia sta grafika kai sto animation. Stin arxi pou to epaicsa nomiza oti eftaige to mixanima mou...nomiza oti exane frame. Meta otan to epaicsa k se alla pc katalava oti etsi einai ta grafika.Episis oi xaraktires pws einai etsi?Les kai perpatane ston aera....Den lew kalosxediasmena ta opla wraio kai to zoom alla kapou xanei re gmoto... Genika exw paicsei para polla tetoiou eidous paixnidia (call of duty,battlefield ktl..),einai omws to xeirotero mou....(isws na min mou aresei i idea tou Vietnam ) Call of Duty by far.............................
Wolfidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Αν αυτό το παιχνίδι είχε βγει πριν 2-3 χρόνια 8α ήταν κορφή....Δυστηχώς μοιάζει σαν να είναι expansion του 1 αλλά όμως δεν είναι!!!! Εγώ απογοητεύτικα όταν το έπαιξα... εκτός απο τα γραφικά που είναι σχεδόν σαν του 1 (δεν με χαλάνε όμως μου αρέσουν και έτσι αλλά που είναι το γρασίδι μόνο θάμνους έχουν βάλει) ο ήχος έχει πολλά προβλήματα (στα Menu είναι εκκωφαντικός ενώ μέσα στο παιχνίδι είναι πολύ πιο σιγανός, αλλά και γενικά είναι ψιλομάπα ο ήχος) Δεν λεει τίποτα σαν gameplay τίποτα περισσότερο από το 1 εκτός απο ένα δυο βελτιώσεις αλλά ρε παιδί μου δεν έιναι αρκετό... Το Call of Duty είναι 10 φορές ανώτερο από το V2. Το V2 έπρεπε να το δίνουν τζάμπα έτσι όπως το κάνανε καί όχι να το πουλάνε... Καλά περιμένουν να το παίξει κανέις ενώ υπάρχει το B2 το CoD το SWAT 4 και έρχετε και Ghost Recon 3.... Έλεος!!!! Κρίμα...
Wolfidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Ξαναεγκατέστησα το Vietcong 1 μαζί με το fist alpha τα οποία είναι ελέυθερα για όλους (δεν χρειάζεται να τα αγοράσει κανείς) Sto MP έχει αρκετό κόσμο...αξίζει να τα δοκιμάσει κάποιος αν δεν τα ξέρει.. Για V2 ακόμα και αν δεν είναι με εντυπωσίασε θα το αγοράσω (τι να κάνουμε αυτό είναι, ίσως το V3 να είναι καλύτερο) ..το gameplay δεν χάνει την αξία του (λόγο κατασκευής των πιστών του) και ας είναι σαν το πρώτο. Η ζούγκλα δίνει αρκετές ευκαιρίες για στατηγικές....
Wolfidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Το παιχνίδι είναι αρκετά πιο βελτιωμένο από το πρώτο (καλά η μηχανή γραφικών στο 1 ήταν ελεονική)... Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Καταρχάς σε έναν P4 1.7, 1 G. Μνήμη, κάρτα γραφικών MX400 64ΜΒ κτλ όταν πήγαινα να το τρέξω πάντα μου έσκαγε μπλε οθόνη χωρίς πολύ σκέψη... Εντάξει λέω τι να κάνουμε, δεν θα φτιάξω δικτυάκι για να παίζω On-line παρέα με κανέναν άλλον... Στο άλλο μηχάνημα έτρεχε κανονικά... Μετά όμως από format που έκανα στο βασικό μου PC, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο που συνέβαινε στο άλλο. Δεν τρέχει με τίποτα αλλά πετάει μπλε οθόνη!!!! Αυτά για την ιστορία... Κρίμα πάντως γιατί είναι ωραίο παιχνιδάκι... (αλλά όχι και τόσο προσεγμένο, θα έλεγα.... τόσα ξέρουν τόσα φτιάχνουν... τι να κάνουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.