pulsewidth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 geia sas paideia baino katefteian sto thema.Edo kai liges meres otan kano minimize to ms media player eno ginete kanonika minimize sto taskbar, ta koubia tou( next,previous,stop....) einai anenerga.Kserei kaneis ti borei na ginetai???? efxaristo ek ton proteron........
kostas_theo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ginete oti mamietai to Mdia Player! Emena mou parousiaze diafora tetoia provlimata mexri pou to esvisa kai evala to Real player kai vrika tin eigia mou!
moglis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Εμένα πάντως μια χαρά μου παίζει αν και δε το έχω για πρώτο player.Μόνο σε βιντεάκια τον χρησιμοποιώ.
MariaTs. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Γενικά ο Windows Media Player 10 έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον απεγκαταστήσεις και να τον εγκαταστήσεις και πάλι!
Antonisk2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ginete oti mamietai to Mdia Player! Emena mou parousiaze diafora tetoia provlimata mexri pou to esvisa kai evala to Real player[/url'] kai vrika tin eigia mou! Βρήκες την υγειά σου με τον real one player?!?!? Εγώ τον έχω σταματήσει εδω και πολλλύ καιρό γιατί κάθε φορά κάνει ένα τέταρτο να φορτώσει!
xela Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 εγώ πάλι τον σταμάτησα γιατί δεν υπσοτήριζε αρκετούς τύπους αρχείων. μπες στον net για να παίξει αυτό,μπες για να παίξει εκείνο.αμάν πια και με κάθε format πάλι τα ίδια. τώρα για ton media player10 unistall Και μετά install.
GRECTORAS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 κατεβασα καποια βιντεακια τα οποια δεν ανοιγαν me to bs player.τα ανοιξα με το windows media player,ζητηθηκε καποιο licence το αποδεχτηκα(τι μ ς) και απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα.παιζει ιος?δεν θελω να κανω uninstall k δεν βρεθηκε τιποτα μετα απο σκαναρισμα.τι να κανω?windows media player 10.ειμαι new
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Dokimase me to Media Player Classic (http://sourceforge.net/projects/guliverkli) na deis an paizoun.
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Mηπως οταν περασες τον 10 ετρεχες σε mini το WMP ? Γιατι αν ειναι ετσι ειναι φυσιολογικο , αναμενομενο και γνωστο προβλημα του. Aπενεργοποιησε τον απο την Taskbar κανε Unistall και παλι install
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Αααα αλλιως πανε Start-Run και τρεξε το παρακατω για Re-registering WMP.DLL regsvr32 wmp.dll Θελει και restart
Meraklis56 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 πηρα την αποφαση να γραφτω και σε αυτο το φορουμ και να μαι... οσο για τον wmp 10 δεν εχει εμφανισει κανενα προβλημα σε εμενα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ λειτουργικο γιατι περνει μερος στην task bar(διπλα) και δεν με τρωει χορο απτην μπαρα.Αν προσθεσεις μερικα plugins and visualizations απλα εχει το καλυτερο skin...Πιο real player και βλακιες... @Grectoras αυτα που κατεβασες ειναι κλειδωμενα αρχεια wmv και ζητανε να κατεβασεις αδεια απτο ιντερνετ.Και συνηθως τετοια αρχεια προερχονται απο xxx sites...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.