GrafeioTeleton Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Παντως εγω που το επαιξα λιγο τρελαθηκα με τα units(Βαρυ κανονι,super heroes και κατι αλλα τρελα ειδικα αυτο με το ρουκετα ).Ειναι πολυ καλοσχεδιασμενοι(τα κανονια με τα αλογα τους,ειδικα οι κινησεις οταν κανουν attack ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ,κτλ).Παντως τα γραφικα αξιζουν αλλα ο ηχος ειναι το μοναδικο στοιχειο που θυμιζει πολυ απο 2.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Eμένα μου άρενε πολύ παντώς.Δεν έχει τις καταστροφές των κτιρίων που έβλεπα στα βιντεάκια, αλλά και έτσι δεν είναι άσχημες.Έχει όμως κάποια νέα καλά στοιχεία και αυτό δε μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτο. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα ξεχωριστό, αλλά δεν με πειράζει προσωπικά.Δε μπορώ να φανταστώ εξάλλου με τόσους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει και τις προσθήκες του καθενός, τι μπορεί πλέον, και άν μπορεί, να χαρακτηριστεί πρωτοποριακό.Μια χαρά είναι και με τα πεπατημένα, αρκεί να τα χειρίζεται σωστά. Για απαιτήσεις δεν ξέρω τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν το είδα και τόσο βαρύ.Να σας πω την αλήθεια πίστευα ότι σε σκηνές με πολύ κόσμο να σφάζεται και πολλά κτίρια στην οθόνη δε θα έβγαζε σε μένα πάνω από 20-22 frames.Παρόλα αυτά έπιανε άνετα πάνω από 30 συνέχεια!Σκεφτείτε:όλα στο φουλ, με athlon xp 2600, 1gb ddr@400, powercolor 9800pro.Eίναι σύστημα διετίας και το τρέχει απροβλημάτιστα.Γιατί τέτοιος φόβος πια; Το μόνο που με μπέρδεψε είναι ότι δε βρήκα που δείχνει το population cap.Δεν το έπαιξα και πολύ για να λέω την αλήθεια, αλλά δεν το εντόπισα κάπου εμφανώς. Δείτε όμως ένα κουλό που μου έκανε ο priest!Περπατούσε κάθετα!Σας το έκανε και σας αυτό ή είναι αποκλειστικότητα δικία μου; Για δείτε... http://briefcase.pathfinder.gr/contents/bigi444444/36035
jumaru99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 paidia emena kalo mou fainetai ma den mporw na to xarw idiaitera. exw ena parajeno problima me ton deikti tou mouse.an ypothesoume pws yparxei ena koumpi sto kentro gia na to pathsw prepei na topothetisw to deikti de3ia kai katw tou. oxi sti gwnia tou san na to evaza sto dipla katw ypoththemeno koumpi. ayto ysxuei gia to katheti sthn othoni,alla mono se auto to game. ps:exw tous 78.01 se mia 6600 gnorizete tipota ep' autou. eyxaristw
Zoltanrap Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Loipon ta grafika sto game einai sigoura apo ta polu dunata tou shmeia. Polu leptomeria..Eidika oi katastrofes ktiriwn kai loipa. Oi poliismoi kai autoi wraia alla o geniko clue oti den uparxoun polles prwtotuies. Fantazomai oti h prosthiki me ta decks einai oti pio kainourgio kai arketa endiaferon ...Alla dustuxws apo ena demo den mporoume na exoume plhrh eikona giati leipoune polla pragmata akoma...Perimnoume kai elpizoune...pantws mexri stigmhs kalh entupwsh
sarisn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 @ Διονύσης: Λογικά είναι η κάρτα γραφικών σου, εγώ με την 5700 και έχω μειώσει αρκετά τις λεπτομέρειες. @ jumaru99: Εγώ με την 78.01 είχα πάρα πολλά προβλήματα (ASUS FX 5700) γι' αυτό και ξαναγύρισα στην προηγούμενη
radeon9700 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Kai gw problimata me tin karta grafikwn 6600GT kai tous 77.72 malon prepei na tous alaksw kai na ksanadw to game. Katarxin ean de to baza se 1280x1024 emena mou kobe tin deksia pleura sta 1024x768 isa isa pou blepa to ikonidio katw deksia gia ta barracks ..... otan anebasa se 1280x768 itan ok auto alla arxise i othoni na mou kanei kati mple splash stin othoni se diafora simia arketa sixna .... episis ores ores oi kiniseis twn stratiotiwn den itan ok. Elpizw na ftene oi DRIVERS ....... den mou to xei ksanakanei se kanena game auto to pragma ti na pw. Sto gameplay tou AOC kimenete me kapia nea pragmata kalo to kobw idomen stin full ekdosi.
Διονύσης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Bρε παιδιά εγώ με την 5600 και τους 78.01 δεν μου το ανοίγει καν! Οπότε δεν έχω επιλογές για να βάλω στο ελάχιστο τα γραφικά! Μόνο στις ιδιότητες του shorcut έχω πρόσβαση (σε περιβάλλον windows δηλαδή) και εκεί δοκίμασα διάφορα (disable visual themes, κλπ) αλλά τίποτα! Δεν μπορεί να το ανοίξει καν! Να δοκιμάσω λέτε με άλλη έκδοση drivers;Με ποια; Το DirectX 9.0c το έχω εγκατεστημένο (άλλωστε εγκαθίσταται με το παιχνίδι αν του κάνεις δεύτερο Installation). Help!
Διονύσης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Τουλάχιστον να ανοίξει και ας σέρνεται σαν χελώνα! Να το δω λίγο! Αργότερα (και όταν θα βγει το πλήρες παιχνίδι) θα πάρω μια κάρτα γραφικών! Δε γίνεται με αυτή την κάρτα να το δω λίγο; Με καμία δύναμη; Με κανένα driver; Με καμία πατέντα;
insomniac_new Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδιά demo είναι τι περιμένετε; περιμένετε να βγεί η πλήρης εκδοση και θα διορθωθούν πολλά προβληματα
NOMIKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Βλέπω ομαδική αναβάθμιση σε πολλούς μας.....
amaria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά τελείως πληροφοριακά να σας πω πως έχω δοκιμάσει το demo και παίζει άψογα με όλα στο full στο εξής σύστημα: P3 800MHz @ 928(116*8) 640MB RAM (SDRAM 133MHz) GeForce4 Ti4600 128MB(Creative). Το μόνο κόλλημα που τρώει είναι μόλις ξεκινάει το campaign αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση.(Βέβαια δεν έχω δει σκηνές με μάχες ακόμα). Απορώ πως δεν σας παίζει...
Διονύσης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 amaria, ποιους drivers έχεις (έκδοση);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.