Προς το περιεχόμενο

Age Of Empires III Demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δέκα λεπτάκια το είδα, αρκετά καλό φαίνεται. Αρνητικά εκ πρώτης η έλλειψη rotation στην κάμερα (imo πρέπει να υπάρχει σε κάθε strategy έστω και αν είναι ψευτοτρισδιάστατο) η έλλειψη κίνησης στο icon του χαρακτήρα κατά τη διενέργεια διαλόγων και το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν ύψος όμοιο με αυτό των κτηρίων. Γραφικά ζωγραφίζει, ήχος ok και μάχες δεν έχω ιδέα γιατί την έπεσα σε έναν κακομοίρη με 10 νοματέους και τελείωσε νωρίς. Η πρώτη campaign είναι σχετική με τα όσα διαδραματίστηκαν στην προσπάθεια υλοποίησης του σιδηροδρομικού δυκτιου στις ΗΠΑ όπου επικρατούσε μάχη ανάμεσα στις εταιρίες για το ποια θα το πάρει υπο τον έλεγχο της. Αυτά, δεν είναι εντυπωσιακό όπως σίγουρα αποτελεί την υλοποίηση ενός σχεδίου όπου οι οπαδοί του age of empires περιμέναμε χρόνια.

Δημοσ.

Edipwsiako..me ti prwti matia....gia na dUme kai ti sinexeia...

PS:I bara katw pianei ti misi o8oni sxedon :/

PS:I camera kanei rotate(etC elege sta option toulaxiston) an kai akomi den exw brei to pliktro:/

Δημοσ.

dokimase to mouse wheel (etsi itan sto AOM)

apo oti mou exoun pei oi teamates mou, mou exoun pei oti miazei poly se stil sto AOC.

sygkekrimena apo to LOLITA forum

- loipon to game exei gameplay !!aoc!! oso pio polu to xeirizomai. ta grafika polu

kala kai to homecity arxizw ligo kai to katalabainw ti kanei.

-mia xara trexei.. TRELO KOLLHMA? gameara mou fainetai kai enw nomiza oti

moiazei pio polu sto aom telika pio polu sto aoc moiazei

Δημοσ.

Από γραφικά δεν μπορώ να εκφράσω αντικειμενική γνώμη,μιας και δεν έχω και την καλύτερη κάρτα:P.Απλώς είχα μια αίσθηση σα να το βαρέθηκα ήδη από το ντέμο!Χιλιοπαιγμένο,δεν διέκρινα και πολλές καινοτομίες,στον λίγο ομολoγουμένως χρόνο που ασχολήθηκα.Εν αναμονή της πλήρης έκδοσης.

Δημοσ.

Βρε παιδιά γιατί σε εμένα δεν τρέχει; το κατέβασα από το link που δίνει ο privateer, εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά μόλις το έτρεξα βγάζει ένα παράθυρο λάθους μόνο που δεν έχει τίτλο, ούτε μήνυμα, είναι πολυ μικρό και το μόνο που φαίνεται είναι το κουμπί κλεισίματος στη γραμμή τίτλου, ένα Χ σε κόκκινο κύκλο στην περιοχή μηνύματος και από κάτω ένα πλήκτρο ΟΚ... Έχω FX 5600 με τους τελευταίους drivers. Παλιά κάρτα που μάλλον θα αλλάξω τα Χριστούγεννα αλλά ας τρέξει έστω και αργά...

Δημοσ.

Κατα πρώτον, για το rotation, χρειάζεται ενεργοποίηση από τα game options, και πατημένο το Shift κατά το scrolling του mouse wheel (αλλιώς κάνει zoom).

Κατά δεύτερον, ενώ είναι χάρμα οφθαλμών, είναι αδικαιολόγητα βαρύ. Αν παίξετε με τα Options, θα δείτε ότι το βαρύτερο στοιχείο δεν είναι οι shaders, ούτε τα particles, αλλά τα shadows που αν πέσουν κάτω από το high, δημιουργούν ένα απαράδεκτο θέάμα. Κατα τ'άλλα, έχει κάποια νέα στοιχεία, αλλά δεν φέρνει την επανάσταση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...