VasKag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 εχω ενα δικτυο μεταξυ 2 pc. στο 1 απο τα 2 εχω κανει μεσω του "map network drive" ενα folder που βρισκεται στο αλλο pc. ολα καλα μεχρι εδω. προσφατα αγορασα ενα usb flash memory drive. οταν το δευτερο pc ειναι κλειστο, το flash drive παει και "καθεται" πανω στο network drive. οταν ομως ειναι ανοικτα και τα 2 pc και το δικτυο δουλευει, αντι το κανει assign σε καινουριο γραμμα, αντιθετα δεν εχω καθολου προσβαση. υπαρχει καποια ρυθμιση που να περιοριζει τα drive letters?
tech25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Bale to usb stick sto pc kai kane ta eksis: Right Click sto My Computer->Manage->Storage->Disk Management Deksi click sto usb stick kai Change Drive Letter and Paths Bale ena kainourgio gramma p.x. y: Ayto ginetai gia to mapped drive exei to idio gramma me to usb key.
Aligator21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Η βάλε το Map Network Drive, σε άλλο γράμμα, έτσι ώστε να μην έχεις το ίδιο πρόβλημα εαν βάλεις κάποιο Storage Device σε USB ξανά. Βάλτο στο Z
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.