Προς το περιεχόμενο

Κινητό για στρατό!!

nektarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kai gw me to T65 arxinisa kai sthn monada peira to k700. Lago Evrou imouna re seira' date=' esy pou?

Btw to pikro ths istorias einai oti mou to klepsane 1 mera prin apoli8w kai enw tous diplopsaksane olous, sakidia-loukanika-foriamous-kouketes-toualetes klp den vre8ike. Prosoxh stous Patrinous! Pikra i istoria sou lew, pisw apo ton 8alamofylaka fortize & to klepsane, to zwo...[/quote']

Popo emeis eimaste aderfia...!!!Sthn karoti hmoun egw D EAN aylwna pou hsoun?

Sto ΚΨΜ mporeis na vreis radiofwnaki me 10 eyrw kai na sou anteksei kai arketo kairo.Kali lysh einai ena aplo fthno kinhto.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω φίλε θα σου πρότεινα το Nokia 6310i.Εγω πάντως το έχω κρατήσει για όταν πάω φαντάρος.Φόρτισμα θα θέλει κάθε φορά που θα παίρνεις άδεια(που λέει ο λόγος ε...)

Δημοσ.

286 σειρά εδώ. Το στρατό τον έβγαλα με ένα Nokia 3510i και ένα iRiver iMP-550. Μπορεί να ήταν λίγο οριακή λύση όσον αφορά το μέγεθος, αλλά τι χαιρετισμούς και τα τοιάυτα χτύπησα σε διαφόρους αστεράτους, κανένας δεν πήρε χαμπάρι.

Πάντως ως νυν χρήστης ενός K700i θα σε συμβούλευα αν δεν είσαι σε κανένα γραφείο να μην το προτιμήσεις αφού η μπαταρία του αρκετές φορές, με χρήση των διάφορα features του, δεν κρατάει καλά-καλά ούτε μια μέρα! Οπότε αν δεν έχετε πολύμπριζα (α ρε αξέχαστο Χαιδάρι), κοίτα να πάρεις κάτι εευτελιστικά φτηνό, μικρό σε μέγεθος και με μεγάλη αυτονομία.

Δημοσ.

Kati eipe o Vegito1 x8es oti apagoreuontai kinhta sto strato. Ebala ta gelia amesws giati 8umamai oti ki egw to idio skeftomoun prin mpw mesa.Omws mallon o NiCkReD exei dikio!! Egw eixa seira sto Didumoteixo pou eferne to laptop kai blepame tsontes DVD sto 8alamo. A polles fores sto ΚΨΜ mazi me ton ypodoika!

Koita file nektarie kai opoios allos endiaferetai. Na pareis palio kinhto sthn arxh. Egw eixa 8310. Sto kentro den 8a exeis kai polu xrono gia fortiseis kai m@l@kies, polu pi8ano analoga to kentro pou 8a sou r8ei to xarti na pas, opote ena kinhto me egxrwmes o8ones ktl den einai kalh lush. Egw bebaia meta apo 2 bdomades otan orkisthka phra mesa to S65 gia na bgalw kai kammia fwto!!!

TIS TELEUTAIES MERES PRIN TIS META8ESEIS OLOI KLEBOUNE.PROSOXH!!!

Kala meta sto KESN (o nown, nohtw) kai sth monada mexri kai lefta afhname sta krebatia kai 3erame oti den 8a ta epairne kaneis. Stratonomia rulez!!

A kai eutuxws pou egw den estelna mhnumata me kapnous kai den ekana 10 meres na ta3ideyw. Prepei na htan megalh talaipwria. Eutuxws eixa oles tis aneseis, me ta air condition mou me ta ola mou. :P :P :P Just teasing tous p0uSt0pali0uS... (289 LeLe edw)

Δημοσ.

287 ... Στην αρχή στο κέντρο (ΚΕΜΧ) είχα πάρει κι εγώ ενα 3310, οι ίδιοι φόβοι βλέπετε... στο πρώτο επισκεπτήριο, όμως, ζήτησα να μου φέρουν το 7250 μια που ούτε τα απαγόρευε κανείς, είχαμε και χώρο (και τρόπο) να τα φορτίζουμε και να τα προσέχουμε ταυτόχρονα. Το παιχνίδι με τα java που του είχα φορτώσει πήγαινε σύννεφο.

Προς το τέλος της θητείας βελτίωσα και αυτόν τον τομέα με το πιό ολοκληρωμένο k700i στο οποίο το bluetooth, οι φωτογραφίες και τα παιχνιδάκια java (σε σκοπιά και όχι μόνο) έδιναν και έπαιρναν :)

(108 και σήμερα IRL... καλά ήταν στο στρατό τελικά)

Δημοσ.
Kati eipe o Vegito1[/b'] x8es oti apagoreuontai kinhta sto strato. Ebala ta gelia amesws giati 8umamai oti ki egw to idio skeftomoun prin mpw mesa

φίλος μου που είναι στρατό αυτή την περίοδο μου είπε ότι του είοχανε πει τις πρώτες μέρες στο κέντρο να βάζουν τα κινητά τους για να ξυπνάνε το πρωϊ

άρα τα κινητά είναι προβλεπόμενα στο στρατό

Koita file nektarie[/b'] kai opoios allos endiaferetai. Na pareis palio kinhto sthn arxh. Egw eixa 8310.

και εγώ το σκέφτηκα για το 8310 μιας και το 'χα παλιότερα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και από τη μπαταρία και από το γεγονός ότι έχει ραδιόφωνο. άρχικα ίσως να πάρω αυτό και όταν πάω στην μονάδα να το άλλαξω

Δημοσ.

Kala ola einai problepomena sto strato nektarie! :) Oxi mono ta kinhta. Mhn agxwnesai gia tipota. Kai se skata kentro h monada na pas esu 8a koitas th douleia sou, 8a diale3eis tis parees sou kai opoios se strabokoita3ei... ton strabokoitas ki esu... 3ereis.

Ase to kinhto, 8a deis poia 8a einai h stigmh pou 8a pareis to kainourio sou mesa. Sou eipa omws tis teleutaies meres na prosexeis. Sth Sparth pou hmoun egw thn teleutaia mera kleyane ena cd player. Olo to mhna eimastan mia eutuxismenh oikogeneia!Afou afhna to kinhto na fortizei kai efeuga teleiws, gia skopia h otidhpote...

na pareis omws louketa gia thn balitsa sou.

Ante neo kalh 8hteia :P

Δημοσ.

οταν ημουν στο κεντρο, είχαν χα8εί πάνω από 15 κινητά...δεν μας επέτρεπαν να τα χρησιμοποιούμε, ούτε να τα κουβαλάμε, οπότε τα κλειδώναμε στους σάκους...αφού όλοι λείπαμε σε εκπαιδεύσεις, πώς την έκαναν τα κινητά?αργότερα μάθαμε οτι ένας από τους παλιούς, έμπαινε τα βράδια στην αποθήκη και άδειαζε σάκους...πάντως με το 6110 έβγαλα μια χαρα την θητεία, ούτε γρατζουνιά δεν πήρε.στο κέντρο δεν τα επιτρεπουν, στην μονάδα τα είχαμε μέσα στις θήκες για τις γεμιστήρες (στην μια το κινητό, στην άλλη τον καφε :P τελικα για όλα προβλέπει ο στρατός!). αν φοβάσαι μην γρατζουνιστεί, βάλε το σε θήκη!

εεε ρε, να γίνει καμία εκπαίδευση να μας καλέσουν...cool αλέξης καταστάσεις!

262 παρεπιπτόντως...

Δημοσ.
287 ...

(108 και σήμερα IRL... καλά ήταν στο στρατό τελικά)

Πολλές παλιοσειρές μαζεύτηκαν σε αυτό το θέμα.. :) 12 μήνες πάντως το 6600 μου με έβγαλε ασπροπρόσωπο.. και με άπειρες ώρες ομιλίας. Τόσο πολύ που όταν άλλαξα κινητό το έδωσα σε ένα φιλαράκι 288 σειρά, οπότε έκανε άλλους 3 μήνες φανταρικό ;)

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Εδώ 282 πρώην διαβιβαστής. Όλη μου τη θητεία την έβγαλα με ένα Τ65 το οποίο το θεωρώ ηρωικό τηλέφωνο. Θα πρότεινα να πάρεις Νεκτάριε ένα όσο πιο απλό τηλέφωνο μπορείς γιατί θα ταλαιπωρηθεί σίγουρα. Όσο για ράδιο μπορείς να βρείς ορισμένα καλά και φθηνά για να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν θα έπαιρνα πάντως καλό κινητο στο στρατό ούτε στο κέντρο ούτε στη μονάδα για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί. Όσον αφορά το αν επιτρέπονται κινητά στο στρατό απο ότι μας είχαν πει δεν επιτρέπεται μέχρι να ορκιστεί κάποιος. Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά είναι τα προβλεπόμενα αλλά στο στρατό τα πράγματα αλλάζουν απο μονάδα σε μονάδα και απο κέντρο σε κέντρο. Ότι και να κάνεις πάντως πάρε μια καλή θήκη για το κινητό σου ώστε να το προστατέψει από χτυπήματα και πτώσεις. Αν θές μη πάρεις καθόλου κινητό μαζί σου την πρώτη εβδομάδα για να δείς τι γίνεται με τα άτομα που θα είναι μαζί σου, τις συνθήκες και την αυστηρότητα. Το κινητό μου το έφεραν εμένα με το πρώτο επισκεπτήριο. Όπως και να έχει καλή θητεία και να περάσει γρήγορα.

Δημοσ.

file mou pare mia gkoumoutsa na kaneis thn douleia sou k gia na mhn dineis aformh kai fisika na to doun alla matia pros thn apofigh kksafristikis. ta polla mplimplikia den pistevo oti xrisimevoun gia to strao.

to mono xrisimo einai to radio k ayto gia thn skopia.H kamera einai axristh kat eme(den pistevo na theleis na vgaleis foto to stayer,h ton gkatzo epi loxia!!!)

pare ena na kaneis aksiprepestata thn douleia sou.

k na mhn exeis radiaki sto cell ena radiaki psira einai oti prepei.ego etsi thn evgaza sthn skopia.

Evgala thn thiteia me ena T18 S.E k ena Nokia 3310 aksioprepestata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...