ksessalonikios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Παρε ένα απλό κινητό και ένα ραδιοφωνάκι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. θα συμφωνήσω με τον κ. Νομάρχη ουτε αγχος μη στο βουτήξουν ούτε τίποτα
nektarios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 nektarie, egw noembrio mpainw, esy pote ???? και εγώ νοέμβρη παρουσιάζομαι επειδή ξέρω τις κακουχίες και τους κινδύνους που διατρέχει το κινητό στο στρατό θα στραφώ σε μια φτηνή λύση τουλάχιστόν να μην κλαίω τα λεφτά αν γίνει τίποτα!
sweaty_LOLITA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 nektarie se ekana friend mou, ota mou erthei to xarti na doume mipws simpesoume :P tha einai kalo na yparxei mia gnwrimia, estw kai mesw net.
dioptra999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 man oti kin kai na pareis na ksereis ta parakatw... a)min fobase na to xaseis b)min fobasai na to spaseis c)na exei fm d)na einai mikro e)na krataei i mpataria kai f)na einai NOKIA 6220 :)
iduck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σειρούλα δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά να προσέχεις τον φορτιστή σου!
Pink_Panther Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ela re seira kai esy sta ΤΘ ..??? Egw eixa mazi mou to z600 kai afotou paliwsa eixa kai to p900 (opoio poustoneo akoumpouse to kinhto mou ton eixa steilei systimeno aggaria mageiria lololol)Ola mia idea einai...egw oute katalava pws perasan 12 mhnes... Kai gw me to T65 arxinisa kai sthn monada peira to k700. Lago Evrou imouna re seira, esy pou? Btw to pikro ths istorias einai oti mou to klepsane 1 mera prin apoli8w kai enw tous diplopsaksane olous, sakidia-loukanika-foriamous-kouketes-toualetes klp den vre8ike. Prosoxh stous Patrinous! Pikra i istoria sou lew, pisw apo ton 8alamofylaka fortize & to klepsane, to zwo...
Pink_Panther Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σειρούλα δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά να προσέχεις τον φορτιστή σου! Mono afto na min prosexeis! To kinito to klepsane alla ton fortisti ton afisane, enw sigoura tous itane xrisimos.
dioptra999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Mono afto na min prosexeis! To kinito to klepsane alla ton fortisti ton afisane, enw sigoura tous itane xrisimos. μα και βεβαια τι να τον κανουν τον φορτιστή!!! τα κιν τα κλέβουν μόνο εαν το αφήνεις σε κρεββάτια, μπανιο, κτλ... παντα μαζί! Σειρά 276 2/1/2002
DhZou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Dr Lo eixate toksa eseis re? Otan imoun ego fantaros me petres kaname skopia kai anavame foties trivontas ksyla!!!
nektarios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 nektarie se ekana friend mou, ota mou erthei to xarti na doume mipws simpesoume :P tha einai kalo na yparxei mia gnwrimia, estw kai mesw net. οκ από φίλους που έχουν πάει στρατό έμαθα ότι το χαρτί αργεί να έρθει (περίπου 15 μέρες πριν την ημέρα που πρέπει να παρουσιαστείς) αλλά τι να κάνουμε; υπομονή!!!
nektarios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σειρούλα δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά να προσέχεις τον φορτιστή σου! έμαθα από φίλο που παρουσιάστηκε τον αύγουστο ότι είχαν συνεννοηθεί όλα τα παιδιά του θαλάμου και φόρτιζαν τα κινητά τους το βράδυ κλειστά και 'ηταν υπεύθυνος ο θαλαμοφύλακας ώστε όποιος πήγαινε να πάρει κινητό να βάζει πρώτα το pin γαι να επιβεβαιώσει ότι έιναι δικό του
Vegito1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 vasika nomizo pos genika ston strato apagorevodai kinita, mp3 players etc... tora tina po....!
corsakias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω σου προτεινς να παρεις αυτο το κινητο!και θα εισαι πρωτος!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
The_Mentor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Τι να σου πω ρε φίλε, δε με απασχόλησε το θέμα, δε τα πρόλαβα τα κινητά στο στρατό. Μόλις είχε ανακαλυφθεί ο ηλεκτρισμός. Με τα τόξα μας ανταλλάσαμε σημειώματα :) Χα!!!! Σε εμάς το ΚΕΠΙΚ έστελνε τα σήματα με καπνό..... 199 Σειρά... Μηχανικό (Μηχανολόγος) Ναύπλιο και με πήρε 2 μήνες να κατεβώ από Θεσ/νίκη με κάρο μιας και τότε δεν είχαν εφευρεθεί τα οχήματα...
nucleuspower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Νομιζώ το κινητό του corsakia θα ήταν η καλύτερη λύση χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.