Προς το περιεχόμενο

Κινητό για στρατό!!

nektarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή σε λίγο καιρό θα πάω φαντάρος θέλω ένα κινητό που να καλύπτει τις ανάγκες για αυτό το χρονικό περιθώριο

έχω ήδη ένα με καλή κάμερα κτλ αλλά δεν θα το πάρω μαζί μου γιατί δεν έχει ραδιόφωνο και θέλει κάθε 2-3 μέρες φόρτισμα

έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο που να είναι σχετικά φτηνο (δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα αφού έχω ήδη κινητό) αλλά να έχει ραδιόφωνο καλή μπαταρία και σαν επιπρόσθετο επιθυμητό αλλά όχι απαραίτητο χαρακτηριστικό δυνατότητα σύνδεσης (Infra, bluetooth)

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

K700 mou ekane poly kali sintrofia oso imouna fantaros :) radiaki sthn skopia kai to fws ths cameras san fakos :-P

Twra pia einai poly ftino kai afou exei bluetooth kai IR 8a kseskisteis na antalaseis ixous videakia & eikones me tous fantaro-filous sou...

Δημοσ.

γεια σου μελλοντικη σειρουλα (290 εδω).

Απο προσωπικη και προσφατη εμπειρια (150 και σημερα) δεν θα σου προτεινα να αγορασεις κινητο καινουργιο..εκανα το λαθος και πειρα μετα απο 15 μερες θητειας ενα k700 το οποιο το εχω ταλαιπωρησει αρκετα..και ηταν κριμα..γιατι δεν εχει καν χρονο στα χερια μου και ειναι λες και εχουν περασει χρονια!

το μονο καλο ειναι οτι ειχα μια καμερα για καποιες στιγμες....αλλα ενταξει δεν εγινε και τιποτα...ασε που ενα καλο κινητο παντα δινει στοχο για περιεργους (αναλογα που θα τυχεις) επισης θα εχεις παντα τον νου σου μην στο παρουν μην σου πεσει μην το γρατζουνισεις..καθως θα τρεχεις στο πεδιο βολης και θα προσπαθεις να βγαλεις video η φωτο...

προσωπικα δεν θα εμπαινα σε αυτη την διαδικασια..αν ειχα την ευκαιρια να κανω αγορα..απλα θα περιμενα υπομονετικα (11) μηνες...

Με το καλο να μπεις..και να βγεις!

Δημοσ.

Re sy Java esy to kinito sou mporei na mhn to prosexes, to diko mou oute mou epese oute gratzounistike oute tipota, ama to prosexeis kai to vazeis sthn swsth tzepi den 8a to xtipiseis... Ntaksei poly 8a to koitaksoune kai fisiko einai, den 8a eisai o monos me kalo kinito ekei.

Alla opws les na exoune minei en8imio polles fotos apo skopeta opla armata klp

btw edw 287 p0st0neo :-P

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο ημουν ισως λιγο απροσεκτος..αλλα ενταξει και τα κινητα αυτα δεν ειναι και για πολλα βαλε βγαλε. απο την παραλλαγη...να θα το ακουμπησεις εδω εκει..εμενα γεμιζε γρατζουνιες..μαλλον ειμαι απροσεκτος ψαρουλης..

οσο για τις φωτο γραφιες..και τα σκοπετα..ασε φιλε..δεν θελω να τα θυμαμαι...σε 150 μερες απλα θα κανω delete..και αντε γεια...

150 ειναι πολλές!

:D

Δημοσ.
Ναι εχεις δικιο ημουν ισως λιγο απροσεκτος..αλλα ενταξει και

150 ειναι πολλές!

:D

Paaaara polles :P Ase olo mionetai kai h 8iteia twra...

Prosoxh to kinito kai ta matia sas ston strato.

Kai min ksexnate na to exete panta sthn donisi :grin:

Δημοσ.
Re sy Java esy to kinito sou mporei na mhn to prosexes' date=' to diko mou oute mou epese oute gratzounistike oute tipota, ama to prosexeis kai to vazeis sthn swsth tzepi den 8a to xtipiseis... Ntaksei poly 8a to koitaksoune kai fisiko einai, den 8a eisai o monos me kalo kinito ekei.

Alla opws les na exoune minei en8imio polles fotos apo skopeta opla armata klp

btw edw 287 p0st0neo :-P[/quote']

Ela re seira kai esy sta ΤΘ ..??? Egw eixa mazi mou to z600 kai afotou paliwsa eixa kai to p900 (opoio poustoneo akoumpouse to kinhto mou ton eixa steilei systimeno aggaria mageiria lololol)

Ola mia idea einai...egw oute katalava pws perasan 12 mhnes...

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε, δε με απασχόλησε το θέμα, δε τα πρόλαβα τα κινητά στο στρατό. Μόλις είχε ανακαλυφθεί ο ηλεκτρισμός. Με τα τόξα μας ανταλλάσαμε σημειώματα :):):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...