spirosta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Πες και γιατί να ξέρουμε! Μπορεί κάποιοι να σκεφτονται να ψωνίσουν από εκεί γιατί λες μακρυά?? Το χειρότερο αν όχι καθόλου after sales service
xalara87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 oxi kai den exi after sales service.... otan epsaxna gia kainourgio pc kai ekana eruna tis agoras mou xan pioti an plironis kapia lefta to xrono h to mina sou dinoun service kai kapia ekptosi sta epomena prointa.........alla mou tin edose pou ithele sindromi kai telika den pira oute ego apo ki
freeworld Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Πες και γιατί να ξέρουμε! Μπορεί κάποιοι να σκεφτονται να ψωνίσουν από εκεί γιατί λες μακρυά?? Σε δικό μου περιστατικό, είχα ψωνίσει παλιότερα από εκεί 2 υπολογιστές, έτυχε και οι 2 να έχουν πρόβλημα. Μέχρι να με εξυπηρετήσουν με ταλαιπώρησαν αφάνταστα και στο τέλος με κλέψαν κιόλας. Το πρώτο ήταν με χαλασμένη μητρική, κάνανε ένα μήνα να μου την αλλάξουν. Δυό εβδομάδες μέχρι να μου την ελένξουν και άλλες 2 περίπου να την στείλουν για αλλαγή και να έρθει η καινούργια. Και το δεύτερο και χειρότερο ήταν ότι στον δεύτερο υπολογιστή μέσα σε 3 μέρες χάλασε το τροφοδοτικό πήγα να το αλλάξουν και μου το άλλαξαν την επόμενη ημέρα, μέχρι εδώ καλά. Μετα από 3 μήνες έβγαλα το τροφοδοτικό από την θέση του να το βάλω σε άλλον υπολογιστή για μια δοκιμή και διαπίστωσα ότι αντί για 350W μου είχαν βάλει 250W και όταν πήγα και διαμαρτηρήθηκα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Γι΄αυτό προσοχή στη Cosmodata. Συγνώμη για το offtopic αλλά καλό είναι να μαθαίνουν και άλλοι από τα λάθη μας. Σχετικά με το θέμα το καλύτερο νομίζω είναι να ρώτας κατευθείαν την εταιρεία ή τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό μήνυμα.
spirosta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 oxi kai den exi after sales service.... otan epsaxna gia kainourgio pc kai ekana eruna tis agoras mou xan pioti an plironis kapia lefta to xrono h to mina sou dinoun service kai kapia ekptosi sta epomena prointa.........alla mou tin edose pou ithele sindromi kai telika den pira oute ego apo ki Καλά.... και αυτό το λες καλό after sales service? Να τους πληρώνεις για κάτι που είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν δωρεάν? Άσε που αυτό δεν ονομάζεται επαγγελματική δουλειά αλλά ΚΛΕΨΙΜΟ. Φίλος που πήρε pc από Cosmodata μία του κάηκε μητρική, μία τροφοδοτικό, μετά προβλήματα με τη μνήμη, και μετά πάλι τροφοδοτικό και μετα δίσκος. Όλα αυτά με ένα UPS APC 800VA. Κάθε φορά του κράταγαν τον υπολογιστή κανα μήνα και για τον πάρει τους έπριζε τα @@ για να αγανακτήσουν και να τελειώνει πιο γρήγορα. Τελευταία φορά τον άκουσε όλη η στουρνάρη από τις φωνές.... Πλέον έχει αγοράσει μόνος του parts και το μηχάνημα πετάει χωρίς προβλήματα.
xalara87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Καλά.... και αυτό το λες καλό after sales service? Να τους πληρώνεις για κάτι που είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν δωρεάν? Άσε που αυτό δεν ονομάζεται επαγγελματική δουλειά αλλά ΚΛΕΨΙΜΟ. giauto opos ipa den pira telika apo ki........ an kai den pira to pc oute apo to plaisio...tou anagnorizo oti sou dini kalo after sales service parolla ta arnitika tou katastimatos :grin: kai aporo an ta mikrotera magazakia (opos afta sti stournari) exoun auti ti dinatotita :neutral: :neutral:
spirosta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 To πλαίσιο για τα έτοιμα συστήματα του έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση. Τεσπα. Δεν θα κάνω αναλύσεις αφού θα φύγω πολύ εκτός θέματος.
Gary_Kokkin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Εχει αναφερθεί επαναλειμένως να κοιτάμε για γραπτές εγγυήσεις και ενδεικτικό του εισαγωγέα στην συσκευασία-Ολοι ψωνίζουν και από ανεξάρτητες εισαγωγές, ανάλογα την ζήτηση ενός προιόντος. Μην περιμένει κανείς να του το πούνε ,και θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι ότι η απόδειξη είναι και εγγύηση,καλύπτοντας αμφίβολα προιόντα με το νόμο των πιθανοτήτων να χαλάσει κάτι στην εγγύηση.-Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να σταματήσει αυτό το ειδος "απάτης" . http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/03.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.