Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το upload σε ενα phpbb forum

karas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα phpbb forum και έχω εγκαταστήσει σε αυτό το Attachement Mod. To πρόβλημα που έχω είναι με το μέγεθος του upload: όταν προσπαθεί κάποιος να κανει upload ενα file μεγαλύτερο από 7 ΜΒ δεν μπορεί. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βρώ τι μπορεί να φταίει;

Στο ACP του forum έχω βάλει να μπορεί να γίνεται upload σε απεριοριστο μέγεθος (εχω βάλει μηδέν δηλαδή χωρίς όριο)

Δημοσ.
Πρέπει να ρυθμίσεις το Max FileSize στον SQL Server και στο php.ini του web server σου.

Server έχω φτιάξει στο pc μου. Το php.ini το έχω ρυθμίσει : upload_max_filesize = 50M

max_execution_time = 120

πρέπει να ρυθμίσω τίποτα άλλο ;

Στον SQL server πού και πώς θα ρυθμίσω το Max FileSize ; Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο γιατί είμαι τελείως άσχετος με SQL αλλά και με servers γενικά;

Για να τρέξω τον server μου και το forum, έχω εγκαταστήσει το ΕasyPHP στον υπολογιστή μου.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην επιτρέπει μεγαλύτερο μέγεθος upload απο 7 ΜΒ...

Δημοσ.
μπορείς να το ρυθμίσεις από το

\\mycomputername\mySQLadmin

[ αν έχεις βάλει το sql admin ]

Για εξήγησέ μου λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ. Μήπως εννοείς το

phpMyAdmin ; Είμαι σχεδόν άσχετος από servers , sql και php :(

Πώς θα δώ αν το έχω εγκαταστήσει αυτό; Το πακέτο που έχω εγκαταστήσει για τον server είναι το EasyPHP. Tί εννοείς με το "\\mycomputername\mySQLadmin" ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...