karas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω φτιάξει ένα phpbb forum και έχω εγκαταστήσει σε αυτό το Attachement Mod. To πρόβλημα που έχω είναι με το μέγεθος του upload: όταν προσπαθεί κάποιος να κανει upload ενα file μεγαλύτερο από 7 ΜΒ δεν μπορεί. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βρώ τι μπορεί να φταίει; Στο ACP του forum έχω βάλει να μπορεί να γίνεται upload σε απεριοριστο μέγεθος (εχω βάλει μηδέν δηλαδή χωρίς όριο)
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Πρέπει να ρυθμίσεις το Max FileSize στον SQL Server και στο php.ini του web server σου.
karas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Πρέπει να ρυθμίσεις το Max FileSize στον SQL Server και στο php.ini του web server σου. Server έχω φτιάξει στο pc μου. Το php.ini το έχω ρυθμίσει : upload_max_filesize = 50M max_execution_time = 120 πρέπει να ρυθμίσω τίποτα άλλο ; Στον SQL server πού και πώς θα ρυθμίσω το Max FileSize ; Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο γιατί είμαι τελείως άσχετος με SQL αλλά και με servers γενικά; Για να τρέξω τον server μου και το forum, έχω εγκαταστήσει το ΕasyPHP στον υπολογιστή μου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην επιτρέπει μεγαλύτερο μέγεθος upload απο 7 ΜΒ...
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 μπορείς να το ρυθμίσεις από το \\mycomputername\mySQLadmin [ αν έχεις βάλει το sql admin ]
karas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 μπορείς να το ρυθμίσεις από το \\mycomputername\mySQLadmin [ αν έχεις βάλει το sql admin ] Για εξήγησέ μου λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ. Μήπως εννοείς το phpMyAdmin ; Είμαι σχεδόν άσχετος από servers , sql και php Πώς θα δώ αν το έχω εγκαταστήσει αυτό; Το πακέτο που έχω εγκαταστήσει για τον server είναι το EasyPHP. Tί εννοείς με το "\\mycomputername\mySQLadmin" ;
karas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia mhpws paizei kapoio rolo to post_max_size tou php.ini ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.