wgibson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 MAGIC RECOVERY φιλε και GETDATABACK αντε και καλη δουλεια
Inkjjl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ego pali simfono me tin taktiki na fortosei ena Live CD Linux o filos kai na petaksei ta mp3 se enan allo skliro disko gia na dei ti tha ginei...Nomizo oti tha paiksoun okay!!!!
hobbitakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 φιλαρακι καλη τυχη το κατεβασα και εγω αλλα δεν ανοιγει με τιποτα
alerasta Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Λίγο αργά γι αυτό αλλά αφού ξέρετε οτι οι δίσκοι σκάνε, χαλάνε και κοπανάνε (ως hardware) αυτοβούλως και αν δε χαλάσουν τα win μπορεί να φροντίσουν να το ...διορθώσουν αυτό, γιατί δεν παίρνετε ένα backup βρε παιδιά; Πριν από μία δεκαετία την πάτησα από σκασμένο πυκνωτάκι σε δίσκο και έχασα δουλειά μου (ευτυχώς είχα backup 2 εβδομάδων...). Από τότε έχω πάντα δύο δίσκους (ο ένας κρατάει backup αυτόματα κάθε μέρα), τρίτο δίσκο σε άλλο pc πάλι backup (κάθε εβδομάδα) και κατά καιρούς backup σε dvd. Και αν νομίζετε πως είμαι υπερβολικός σκεφθείτε όχι να χάσετε mp3 που όλο και κάποιος φίλος μπορεί να έχει αλλά να χάσετε δουλειά ενός χρόνου...
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup backup
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 tha po kati gia ton Norton....poso m@#%^kes eine. ase kalitera...mi katigoritho gia provokatsia...edo kai 4 xronia den to xrisimopio,apla. 4 backup exo sta dika mou tragoudia gi ayto to logo , se HDs kai cd,s-DVDs. gia dokimase na valeis ton HD pou exei provlima se 1 kouti external USB mipos ta deis ta mp3.. kali tixi.
platongr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 άμα είναι να πάρουμε dat για να κρατάμε backup τα mp3.....
polaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι όντως είναι υπερβολικό, αλλά τί μπορείς να κάνεις? Τα downloads αν είναι ταινίες κλπ είναι το λιγότερο, πας videoclub και τελος. Και οι περισσότεροι από DC++ (που αναφέρθηκε) κατεβαζουν ΤΟΣΑ πολλά GB γιατί ειναι ταινίες και ISO games. Τα iso ειναι κρίμα να μην γράφονται το συντομότερο σε CD. Οι ταινίες όπως είπα αν χαθούνε μικρό το κακό. Το κόστος για έναν 250άρη είναι πλεον γύρω στα 130 ?. Πιστεύω ένας 250άρης είναι καλο storage για τα απαραίτητα (απαραίτητο ειναι το ΜΡ3 που για να το βρεις αστα να πάνε, η ταινία & το game ΔΕΝ είναι) και ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει, κατα προτίμηση σε external case και πάνω στο ups... Εγώ ήδη έχω 2 external cases και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω άλλο ένα για το PC του αδερφου μου...
platongr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ περιμένω να βγούν 500άριδες, να τσιμπήσω 2 μπας και σωθώ... τα mp3 μου είναι περίπου στα 400gb αυτή τη στιγμή...
geovard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά αυτό το ΝSW πρέπει να είναι μάλλον αναξιόπιστο.Πριν λίγα χρόνια σε μένα έπειτα από ένα scan άλλαξαν όλα τα icons γιά τα αρχεία εικόνων.Άντε τώρα να τα μάζευες από γύρω γύρω.Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί εσχάτως αλλά εγώ δεν το χρησιμοποιώ ξανά.Πιστεύω ότι πειράχτηκε το registry σου φίλε μου. Πάντως στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα καί να κράταγα backups.Έτσι λέμε πάντα.
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 re pedia den ksero ksero gia esas alla giati den katete ena back up oti katevazete se ena dvdaki? i me to norton ghost na kanete ena backup olo tyo sistima ke meta na to grapsete sto dvd
thanjohn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 auto to topic paizei sunexeia ton teleutaio kairo.. ena pragma den mporo na katalavo.. ok to katalaveno oti kapios goustarei na exei ola ta mp3 tou sto skliro gia na exei amesi prosvasei... alla giati kaneis den krataei backup se dvdr... tzampa einai ta diskakia.. umarton
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 file ke ego auto egrapsa imarton diladi 1 dvd 60lepta kanei parte ta double layer ke parte 2ke graste ta ola se auta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.