Προς το περιεχόμενο

Abit Fatality vs Lanparty vs Asus A8N sli DEL

relos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι είσαι un peu de peu άδικος. Δεν είπε κανείς να αλλάξεις μητρική. Το παλικάρι θέλει μια μητρική (έχοντας στο μυαλό του καταρχάς τρεις) και απο κει και πέρα του δίνουμε τη γνώμη μας.

Το ότι έχουμε καταλήξει να παίζουμε μεταξύ δυο μητρικών έχει να κάνει με κάποιες παραμέτρους που θέτουμε. Καλώς ή κακώς τα pc components είναι μια πονεμένη αγορά. Απο τους 10 φωτεινούς σκατογνώστες που θα βγουν να σου δώσουν μια συμβουλή, ο ένας ή άντε δυο να έχουν δοκιμάσει στην πράξη και να έχουν βρει τα προτερήματα μεταξύ δυο μητρικών. Απλώς διαβάζουμε ότι μπορούμε απο τα διάφορα sites που θεωρούμε αξιόπιστα και τα αναπαράγουμε. Γι' αυτό και η λογική

DFI<-----OCing ASUS<----Reability έχει υιοθετηθεί απο πολλούς. Αυτό λέει η τάση αυτό τον καιρό και αυτό αναπαράγεται (κύκλος, φαύλος ή μη θα δείξει ο χρόνος).

Προσωπικά έχω στήσει δυο τρεις μητρικές με DFI και απο μια Asus και MSI. Πρόβλημα στις δυο τελευταίες δε συνάντησα αλλά η αμελητέα διαφορά τιμής με οδηγεί να προτιμώ την Asus. Το ότι η DFI είναι λίγο μυστήρια με τις μνήμες που φοράει το ξέραμε και σε μια περίπτωση που το έφαγα στη μάπα κατέφυγα στη λύση των UTT. Γι' αυτό και έχω ξαναπεί ότι αν δεν είσαι για κάνεις τα τρελά OCing δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία μιας DFI....

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα η αληθεια ειναι πως στο συγκεκριμενο post οντως προτεινεται καποια μητρικη τελος παντων στον relos για να αγορασει. Απλα εγω χρησιμοποιω το συγκεκριμενο post στο γιατι θα επρεπε να αλλαξω την MSI μου , που απο κανεναν δεν προταθεικαι , σε καποια αλλη ( ASUS , DFI ) . Δεν κανω σχολιασμο απλα ψαχνω ενα λογο που ισως να μην ξερω για να κανω οντως αυτην την κινηση. ΠΧ εχω απο πολλους γνωστους που εχουν ASUS - DFI ,που με "βομβαρδιζουνε" στο γιατι πηρα εγω MSI . Και λεω τωρα εγω - "μηπως ειναι η ASUS πιο καλη , γρηγορη , σταθερη κτλ κτλ μητρικη , ωστε να "τρεξω" να την αγορασω?" "θα δω διαφορες ή μαπα η αγορα που θα κανω?"

Φιλικα Στρατος

Δημοσ.

Προσωπικά δε θα αγόραζα MSI απλά και μόνο λόγω των προβλημάτων παλαιότερων μητρικών της (είμαι λίγο μνησίκακος αν μια εταιρία κάνει μαλακία δε με ξαναπείθει). Απο κει και πέρα αν εσένα σε καλύπτει σε αξιοπιστία, σταθερότητα και απο επίπεδο εξοπλισμου κτλ τότε όχι δε νόμίζω ότι υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να την αλλάξεις

Δημοσ.
Προσωπικά δε θα αγόραζα MSI απλά και μόνο λόγω των προβλημάτων παλαιότερων μητρικών της (είμαι λίγο μνησίκακος αν μια εταιρία κάνει μαλακία δε με ξαναπείθει). Απο κει και πέρα αν εσένα σε καλύπτει σε αξιοπιστία, σταθερότητα και απο επίπεδο εξοπλισμου κτλ τότε όχι δε νόμίζω ότι υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να την αλλάξεις

Σε ευχαριστω LL_NEO ειχα αναγκη να το "ακουσω" (διαβασω) αυτο γιατι ειλικρινα εχω "τρελαθει" στο να ψαχνω τι παραπανω θα παρω πχ απο την αγορα μια ASUS , εφοσον εχω ηδη μητρικη.

Φιλικα Στρατος

Δημοσ.

Ρε παιδι μην τρελαινεσαι με την MSI ειναι πολυ καλη καρτα απλα εγω εκανα ερωτηση για αυτες τις 3καρτες συγκεκριμενα γιατι εχω MSI(απο την οποια εμεινα ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις κατι probs με το ΒΙΟς) και θα ηθελα κατι διαφορετικο!!!

Επισης μην τρελαινεστε γιατι δεν ψαχνω την καλθτερη καρτα του κοσμου αλλα την συγκεκριμενα μια απο τις 3 αυτες και δεν ζηταω συμβουλες αλλα γνωμες απο ατομα που εχουν φορεσει η δει καποια απο αυτες η ακομα εχουν διαβασει κατι που εγω δεν εχω!!!

Οπως και να ναι thanks anyway!!!

Δημοσ.

eixa thn msi k8n neo4 platinum & den eixa idietero parapono alla mou dothike i eukeria na alakso mitriki kai etsi piga sthn Asus k8n SLI Deluxe. Diafores megales den eida apla exo na po pos einai statheri kai exei kai to SLI pou mporei kapote na ekmetalefto.

An den eisai kai poli tou Overclocing pare mia ASUS tha minis poli euxaristimenos.

Δημοσ.

ΠΑιδες εμενα μου εχει μπανισει τελικα αυτη η Fatality και μαλλον αυτη θα χτυπησω!!!

Και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω γιατι????:confused:

Δημοσ.

Εγω πάντως περιμένω αύριο μια Αsus A8N SLI Deluxe...

DFI<-----OCing ASUS<----Reability

Και αυτός είναι ο λόγος που αναφέρθηκε παραπάνω.Overclocking και αξιοπιστία πάνω από τον μέσο όρο...

Δημοσ.
file relos.. an deis pos fenete to bradi kai to panel tis pou bgenei se 5.25 tha deis giati tha tin xtipisis

Το panel της επέτρεψέ μου να πω, το βράδυ δεν δείχνει και τόσο κυρίλα...

αν ήταν με ελαφρύ ή βαθύ μπλέ backlight φωτισμό θα έλεγε πολύ...

τώρα πιο ωραία δείχνει η mobo το βράδυ παρά το panel...

μια πρόχειρη photo ( τώρα το έστησα πάνω στο γραφείο :D )

whichone7ts.jpg

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχω και to Gate Watch της Aero Cool και νομιζω οτι θα ειναι too much να εχω 2 panels!!!

Mπορει ομως να ναι και καλη φαση απο την αλλη!!!

Θα δειξει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...