relos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδες θελλω να κανω αναβαθμιση στο pc μου και παρολο που εχω κατασταλαξει στα παντα ενα ερωτημα μου τρωει το μυαλλο(οτι εχει απομεινει!!) τις τελευταιες μερες ΤΙ ΜΟΒΟ να παρω??? Μετα απο πολυ σκεψη καταληξα στις 3 αυτες : 1.DFI Lanparty NF4 sli DR 2.Abit Fatality 3.ASUS A8N-SLI DELUXE Εχω διαβασει 100αδες reviews αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω για αυτο θα ηθελα την γνωμη σας!!! Ευχαριστω και ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!!
thefirestarta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Και οι τρείς είναι διαμάντια, εξαρτάται από τη χρήση που θες να κάνεις...
relos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Τα παντα !!! Γενικα να φτιαξω ενα πολυ καλο συστημα με πολυ καλλη βαση,δηλαδη MΟΒΟ
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν θες να ασχολη8είς με το overclocking πας στην Asus. Αλλιώς κοιτάς είτε την Abit Fatal1ty είτε την DFI.
CodeMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 και αν δεν θές το Guru tis Abit,πάρε την DFI
relos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δηλαδη σε default settings καλυτερη η asus???
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δηλαδη σε default settings καλυτερη η asus??? Οι διαφορές στα defaults ( αν υποθέσουμε πως καταφέρεις να δώσεις τα ίδια ακριβώς Hz & timings στα components σου ) θα είναι σχεδόν 100% ίδιες μεταξύ των μητρικών. Στο overclocking παίζει η μπάλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 mhn 3exname pws yparxei kai o Asus A8N-SLI Premium pou einai fanless kai einai liiiigooo kalyterh se epidoseis apo thn Deluxe
relos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι το θεμα ειναι εκτος απο oc να εχεις και ενα σταθερο μηχανακι!!! Εκτος αυτου και η asus υπερσυγχρονιζεται. Τωρα εγω δεν ειμαι και υπερ του extreme oc(>300hz) Και κατι αλλο!Τα specs των modos τα ξερω απο bios ομως τι γινεται???
relos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Kαι οσο αναφορα την Asus premium δεν την εχω βρει σε κανενα καταστημα:?:
andreas_m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 exo thn asus A8N-SLI deluxe me enan dual core epano kai douleuei apsoga kai malista dokimasa na kano overclocking kai ta pige poli kala ki ekei nomizo giati den eimai kai toso gnostis. pantos anebasa peripoy 300Mhz kai to systhma htan stathero meta apo ena stresarisma.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 relos http://www.skroutz.gr
andreas_m Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 kanena problima gia tin ora kai nomizo pos gia enan aplo xristi exei kai eukoles epiloges gia overclocing. emena mou douleuei apsoga mporo na po!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.