razier Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Γενικά εδώ και 2 εβδομάδες που έχω ADSL έχω πρόβλημα με την ταχύτητα αφού κατεβάζω με 20-25 ΚΒ/s ΜΑΧ. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το shareaza τότε η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να πιάσω πέφτει στα 8-10 KB/s.Τι γίνεται; Μπουκώνει η σύνδεση; Τι ρυθμίσεις μπορώ να κάνω;
cassidy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 1) Να μην αφήνεις το shareaza να σου τρώει όλο το upload. Έχει επιλογή το ίδιο το shareaza γι αυτό το πράμα. Να το περιορίσεις γύρω στα 9 με 10 kb/sec 2) Αν το παραπάνω δε δουλέψει τότε πράγματι κάτι παίζει με τη γραμμή σου, ρίξε τον αριθμό των max connections του shareaza, ίσως κάτι καταφέρεις 3) Κοίτα αν το dsl router/modem σου υποστηρίζει QoS (quality of service), έτσι ώστε να δίνεις προτεραιότητα στο άνοιγμα ιστοσελίδων
HamerZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκιμάζεις και το NetLimiter και ορίζεις εκεί τις τιμές.
razier Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά έχω ήδη το netlimiter και το upload το έχω περιορισμένο στα 7KB/s. Οπότε δεν είναι αυτό. Cassidy μπορείς να μου πεις από που θα περιορίσω το max connections; Είναι που είναι η ταχύτητα για τα μπάζα την μειώνει και το shareaza και γίνεται πανικός
cassidy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε εκεί που λέει transfers per file ίσως; Θα πέσουν όμως έτσι οι ταχύτητες που πιάνεις. Δύσκολα τα πράγματα. Όταν κάνεις tracert φαντάζομαι θα σου βγάζει μεγάλο ping στο πρώτο hop, έτσι; Από ping σε online games πώς πας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.