MasterX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Ειχα αγοράσει μεσα στο καλοκαιρι διάφορα ειδη δίσκων απο DISC IMPEX, για μένα και για φίλους μου... Παρατηρησα σε κάποια από αυτά (Gold CD και DVD) είχαν τη στάμπα DISC IMPEX Hellas - http://www.diskimpex.gr..... Τα μεν DVD που ήταν για φίλους μου (εγώ πήρα ασημένια 4x καθώς ήθελα φθηνά, και μάλλον είναι και καλύτερα...!) ήταν σε 100στάδα να θυμάμαι καλά και τα CD (PROFESSIONAL υποτίθεται Japan by TAIYO YUDEN) που πήρα για μένα σε κουτάκια των 10 τυλιγμένα με ζελατίνα διάφανη σκληρή, μόνο στο πλάι (το οποίο εμένα μου έκανε για φθηνιάρικη φάση) Τώρα εδώ 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ: 1. ή έχει κάνει συμφωνία με το εργοστάσιο που εισάγει να του τυπώνει το λογότυπο, μιας και αγοράζει μεγάλες ποσότητες... 2. ή τα CD είναι ελληνικής κατασκευής (οπότε τι ποιότητας???), όπως είχα ακούσει παλιότερα για κάποια CD που έφερνε η Κασσετεμπορική, που τα φτιάχνανε στους Θρακομακεδόνες λέει... (είχα διαπιστώσει πάντως ότι πενηντάδες από διαφορετικές μάρκες, Philips, Sony, TDK, ήταν τα ίδια ασημί δισκάκια με διαφορετικό λογότυπο...). Ποιος γνωρίζει τι γίνεται εδώ??? :-? __________________
matoX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το ίδιο post έκανες και στο thread http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=117513&page=2, λίγο πιο κάτω από αυτό που άνοιξες.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 den katalavaino giati sou kanei entyposh? se diaveveo oti sthn ellada exoume megales etairies paragoghs aggrafon cd kai dvd oi opoies exoun symvolaia me polles gnostes etairies tou eksoterikou.. giati nomizete oti agorazete 1 euro efhmerida kai exei 10cd mesa
matoX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 θα απαντήσω στο ήδη υπάρχον thread "Ποια Taiyo Yuden απτα 2?": http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=117513&page=2
MasterX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 den katalavaino giati sou kanei entyposh? se diaveveo oti sthn ellada exoume megales etairies paragoghs aggrafon cd kai dvd oi opoies exoun symvolaia me polles gnostes etairies tou eksoterikou.. giati nomizete oti agorazete 1 euro efhmerida kai exei 10cd mesa Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο.. Τα δισκάκια στις εφημερίδες είναι πρεσσαριστά και είναι πιο εύκολα στην κατασκευή. Ενώ τα εγγράψιμα είναι πιο δύσκολα στην παραγωγή. Άλλωστε κορυφαία δισκάκια στα εγγράψιμα θεωρούνται των ιαπωνικών εργοστασίων.. Αυτή την εντύπωση έχω..
mandos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 valta sto decrypter (h kati antistixo) kai tha deis oti einai YUDENxxxxxx afou o kodikos tous leei yuden giati na mhn einai kai yuden? zitise h disc impex mia partida me aythn thn stampa epano, den einai diskolo an koitaxeis kai ton kodiko sto internet tha deis oti ontos antistixei se kodiko ths yuden genika opote exeis aporia gia ta diskakia sou koita ton kodiko kataskeyhs me kapoio programa kai mporeis na katalaveis merika pramata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.