dk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 εχω ένα δισκάκι το οποίο ενώ το βλέπουν τα windows xp δεν ανοιγει. Εχω δοκιμάσει σε πολλους Η/Υ σε θύρες USB αλλά τίποτα. Μαλλον το εβγαλα χωρίς να περιμενω τον τερματισμό καμια ιδέα πως να πάρω τα δεδομενα από μέσα
Highlander Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Εννοείς USB Flash Disk. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα τέτοιο και στο CD που το συνόδευε κατά την αγορά του είχε ένα προγραμματάκι που του έκανε κατα κάποιο τρόπο Low Level Format. Έτσι και δούλεψε.
dk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 μπορείς να μου το στειλεις με mail αν ναι κανε ενα pm να στο στειλω
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Σου έστειλα email αλλά όπως σου έγραψα και εκεί δεν ξέρω τι μάρκα είναι το δικό σου flashάκι και δεν ξέρω αν θα κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης, να κοιτάξεις στη σελίδα του κατασκευαστή αν έχει κάτι παρόμοιο.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 pos tha pareis ta dedomena den xero alla pantos se transcend usb stick ipixe mesa sto cd idiko recovery giati opos leei den prepei na kaneis format to stick apo ta windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.