Προς το περιεχόμενο

DVD-RW data-protected disks...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, είμαι στην φάση που ψάχνομαι για αγορά DVD recorder.

Απ' ότι διαβάζω εδω μέσα, μια από τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις, είναι το 3540 της NEC.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει, είναι οι επιδόσεις του 3540 στην αντιμετώπιση προστασιών (Starforce, laserlock, securom etc.) κατά το backup.

Με μια γρήγορη έρευνα είδα πως το συγκεκριμένο drive έχει μέτριες επιδοσεις στον τομέα (αναφέρομαι στο τελικό αποτέλεσμα, και όχι στην ταχύτητα ανάγνωσης των προστασιών). Υπάρχει κάπου κάποιο συγκριτικό, ακριβώς για αυτό το χαρακτηριστικό, ώστε να εξετάσω εναλλακτικές; Υπάρχει κάποιο drive (συγκεκεριμένο μοντέλο) που να θεωρείται καλύτερο επ' αυτού;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Lite-On αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο. Μου φαίνεται είναι και πιο φθηνό από το Nec. Και να μην είναι όμως γράφει και διαβάζει τα ΠΑΝΤΑ!

Δημοσ.

Γενικα τα liteon είναι ίσως τα καλυτερα για προστασίες, από την εποχή των CDRW που δεν έρχονταν καν στην ελλάδα. Ειχα εγω οταν ήμουν αγγλια και με κοροιδεύανε οι έλληνες εκεί, μετά όμως τρέχανε σε μένα γιατί οι plextorές τους δεν κατάφερναν τίποτα....

Αν σκέφτεσαι να το κάνεις επάγγελμα που λέει ο λόγος, ίσως να σκεφτείς τη λύση του Liteon DVDRom & DVDRW Nec ή οτι άλλο ωστε να μην καταπονείς το laser..

Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη, με software δεν αφαιρουνται οι προστασιες? Πχ με το dvdshring ή region-free, αφαιρεις προστασιες για ταινιες και κανεις και τη δουλεια σου(παιρνεις backup, βλεπεις το dvd). Κοινως, παρακαμπτους τις προστασιες.

Το hardware που εμπλεκεται?

Δημοσ.

Απαντάω εκ μέρους του Marcou (δίπλα είναι):

Κοιτάξαμε και χθες το cdrinfo, και το τελευταίο σχετικό review που είχε, είναι του Ιουλίου, αφορόντας μεταξύ άλλων το 3530 (και όχι το 3540).

Επιπλεόν τα παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν (άρα και οι προστασίες τους) για τον έλεγχο και την σύγκριση ήταν το λιγότερο παλιά...Ευχαριστώ πάντως.

Κάτι άλλο?

Δημοσ.
Απαντάω εκ μέρους του Marcou (δίπλα είναι):

Κοιτάξαμε και χθες το cdrinfo' date=' και το τελευταίο σχετικό review που είχε, είναι του Ιουλίου, αφορόντας μεταξύ άλλων το 3530 (και όχι το 3540).

Επιπλεόν τα παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν (άρα και οι προστασίες τους) για τον έλεγχο και την σύγκριση ήταν το λιγότερο παλιά...Ευχαριστώ πάντως.

Κάτι άλλο?[/quote']

Κοίτα και στο CD Freaks.

Αλλιώς δες το προφίλ του kogos ( εδώ στο insomnia ) και μπές να τον ρωτήσεις ότι θες στο MSN Messenger.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...