Προς το περιεχόμενο

cs 1.6 sthn patra?

laokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου σου το έγραψα πιο πάνω. Μέσα έχει το cz, to cs1.6 και το deleted scenes. Μπορείς να παίξεις και τα 3 με αυτό το πακέτο από τον Παπασωτηρίου. Το έχω πάρει εδώ και καιρό, πίστεψε με θα καραγουστάρεις. Και εγώ για το 1.6 το είχα πάρει. Μην μπλέκεις με cracked εκδόσεις, θα παίζεις με άθλια pings σε σερβερς της πρώην ΕΣΣΔ.

Δημοσ.

ibari κανεις μεγαλο λαθος για τα Ping, κ στο κατω κατω τι εχει η πρωην Σοβιετικη Ενωση? Τεσπα παιζω σε ιταλια ρουμανια τουρκια κ γενικα γειτονικες χωρες με πολυ καλο ping!

Μια λυση προτεινα

Δημοσ.

Φιλε vaz δεν διαφωνώ με τη λύση σου, ούτε είχα σκοπό να σε θήξω, απλά θεωρώ ότι 15? είναι πολύ λογική τιμή, και επειδή ξενιάζεις μια και καλή από το steam validation, και επειδή μπορείς να παίζεις με έλλαδα και pings <80.

Και εγώ ήμουν για πολύ καιρό με cracked version.

Δημοσ.

πως παιζετε 1,6 ρε παιδια μου φαινεται σαν 10 χρονια πισω το αγορασα αλλα δεν μπορεσα να παιξω καθολου οποτε πηρα το source και εδω και 8 μηνες δεν εχω σταματησει ουτε μια μερα

Δημοσ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μην παιδευεσαι ρε φιλε μου!!Πηγαινε καπου με γρηγορη συνδεση κ κατεβασε το

ftp://files.isurgut.ru/Games/CS/cs16full-v7.exe

κ μετα κατεβασε το patch22

http://liamsito.spymac.net/cs16patch_full_V22.exe

Στειλε μου επειτα ενα pm να σου δωσω πολλες δεκαδες cracked servers oπου θα μπορεις να παιζεις απο το σπιτι σου οσο θελεις....

Με πρόλαβες μεγάλε :))) Ο πιο σωστός παιδιά...

Και για όσους δεν ξέρουν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να παίξετε σε steam servers χωρίς αυθεντικό. Οποιος ενδιαφέρεται ας βρει το αντιστοιχο φόρουμ (LOL!!) στο ινετ ή ας στείλει ΡΜ να του δώσω την διεύθυνση γιατι δεν ξέρω αν γίενται να τη δώσω εδώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...