Προς το περιεχόμενο

K750! to elliniko ς pou einai???????

giorgos_rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Join the club.Απο οτι φαινεται η Κυρια sony δεν χερει απο ς τελικα κ ιστοριες.Εμενα παντως ενδεικτικα ολα τα ονοματα στον καταλογο μου μοιαζουν με ιταλικα.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Έτσι είναι σε όλα τα SonyEricsson. Απλά, αν θες να βάλεις το ς σε κάποια επαφή στον κατάλογο πατάς τη δίεση (#) παρατεταμένα και σου αλλάζει αυτόματα το πληκτρολόγιο στα Aγγλικά και βάζεις το s. Το έχω συνηθήσει τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Η γράφεις με Τ9 και στο βγάζει σε όσες λέξεις έχει ήδη καταχωρημένες στο λεξικό, αλλιώς όπως έχουν αναφέρει η "s" αγγλικό η κεφαλαία.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κανενα ερικσον δεν εχει ς και ουτε προκειται να αποκτησει. Εψαξα στα συμβολα και δεν υπαρχει ς. Πρωτη φορα ακουω για κατι τετοιο. Υπαρχει κατι που μοιαζει με ς?

Δημοσ.

sta sumvola einai. dikio exei o KilliMcNish19. apla einai anevasmeno ligo kai den katevainei mexri kai ligo kato apo tin kanoniki grami ton grammaton. kai ego to epsaxna kai den to evriska. mono kefalaia itan i lisi.

Δημοσ.

axxx kalo to k750 alla auto to teliko s ta plhktra pou trizoun kai to joystick pou kamia fora einai anupakouo einai apo ta basika problimata tou .

ta sun tou h kalh camera tou to menu tou kai genika apo multimedia ta paei mia xara h mpataria skizei xmmm ti allo genika einai kalo alla......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...