almellon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Kalispera sas Xerei kapios na mou pei pws mporw na alaxw to logotypo dyktioy sto 7610? Ayto pou exw twra to eixa katevasei apo ena site alla me apostolh sto kinhto ( eprepe na kaneis efragh kai na dwseis noymero kinhtoy) Allos tropos yparxei? Eyxaristw poly
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς: 1) Είτε συνδέοντας το κινητό σου με το PC και χρησιμοποιώντας το LogoManager 2) Ζητώντας από κάποιον που έχει την δυνατότητα ( κινητό, data cable & logomanager software ) να σου στείλει ένα. Νομίζω έχω εδώ το cable. Αν θες στείλε μου ένα pm , ή καλύτερα add με στο MSN Messenger.
songless_bird Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Eπειδη ομως τo logo manager ειναι για παλια λογοτυπα (οχι οτι δεν μπορεις να βαλεις στο 7610, αλλα δεν ειναι ωραια αισθητικα...) κατεβασε απο το iphone-forum.org (θελει free registration) το opman. Σου δινει τη δυνατοτητα μεσα απο το ιδιο το κινητο σου να βαλεις οτι εικονα θες για λογοτυπο :smile: ΥΓ. Σε μερικες SIM της Voda δεν πιανει παντα η αλλαγη...
almellon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Sas eyxaristw poly gia th vohthia!! Katevasa to opman alla telika epesa sth periptwsh kai den dexetai thn alagh h karta sim ths vodafone!! To dokimasa me karta cosmote kai leitoyrgei kanonoka. Mporeis na valeis opoiadipote eikona se logo!!! Eyxaristw kai pali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.