nthanasis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ειδα να εχει ανοιχτει κανενα topic για αυτη την ταινια και ετσι εκανα την αρχη Μολις γυρισα απο το cinema και μπορω να πω οτι ενω περιμενα να μην μου αρεσει η ταινια την βρηκα καλη! Ειχε καποιες σκηνες που εβγαζαν γελιο και γενικα ειναι μια ευχαριστη ταινια που βλεπεται ανετα δεν ειναι κατι το τρομερο ουτε χαλια αξιζει να την δειτε για να περασετε δυο ευχαριστες ωρες...αν και δεν ξεφευγει απο καποια κλισε.....
john1987 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 εγω εχω ακουσει οτι ειναι αθλια!!!η χειροτερη της κιντμαν...ετσι λενε σχεδον ολοι...
lazaross Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 και το trailer δεν λεει και πολλα.. ενταξει γενικα ειναι αναλογως τι ταινιες σου αρεσουν.. ποτε δεν θα πηγαινα να δω τετοιου ειδους ταινιες. αντιθετως στην αδερφη μου αρεσουν πολυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 pragmati aporw pws dexthke na pai3ei h Kidman...
georgeadams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Άθλια! Ακόμα κλαίω το bandwidth που ξόδεψα γι' αυτήν...
nthanasis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 και το trailer δεν λεει και πολλα.. ενταξει γενικα ειναι αναλογως τι ταινιες σου αρεσουν.. ποτε δεν θα πηγαινα να δω τετοιου ειδους ταινιες. αντιθετως στην αδερφη μου αρεσουν πολυ. και εγω με την αδεφη μου πηγα που αυτη με τραβηξε αλλα την βρηκα διασκεδαστικη και τιποτα παραπανω
redxaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Άθλια! Ακόμα κλαίω το bandwidth που ξόδεψα γι' αυτήν... Και εγω το ιδιο αλλα παλι καλα που δεν κλαιω τα 7-8 ευρω για να την δω στο cinema~
john1987 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 παντως,καλυτερα να χανεις bandwith παρα 7,5 ευρω!!!
46+2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Την είδα. Η κλασική έξοδος για σινεμαδάκι με την κολλητή για να γλιτώσεις από το διάβασμα της εξεταστικής. Μια χαζο αμερικανιά πας να δεις ο άνθρωπος για να χαζοσυγκινηθεις με κάποιο υποτιθεμενο love story και να βρεις κάποιες ατάκες έξυπνες και να καταλάβεις πόσο σου έλειψε το σινεμα όσο έλειπες για διακοπές!... Τελικά το bewitched ήταν η χειρότερη επιλογή. Βαρέθηκα απελπιστικά και έψαχνα να βρω έναν καλό λογο που γυρίστηκε αυτή η ταινία.... Μια χαρά η Κιdman αλλά όύτε αυτή δεν αρκει για να πας να δεις την ταινία. Κλαίω τα χρήματα που εδωσα!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Vasika gia ton Ferrel pas k oxi gia kidman guys...
skevo_kos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia kai mena den moy arese...eixe gelio se kapoies skines, alla genika itan tainia poly 'out of place'...diladi ginotan oti ginotan xwris kapoio noima kai xwris na exei arxi, mesi kai telos...
SiKaT Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 oudeteri tainia pros vareti. parte tin se video otan vgei
Κατερίνα Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia kai mena den moy arese...eixe gelio se kapoies skines, alla genika itan tainia poly 'out of place'...diladi ginotan oti ginotan xwris kapoio noima kai xwris na exei arxi, mesi kai telos... θα συμφωνησω απολυτα! Την ειδα σε θερινο βραδινη και σχεδον ολοι κοιμηθηκαν...
MixalisX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Oxi apla bareth alla kakogramenh, me trela kena kai erotimatika. Pragmatika den katalaba ton stoxo tis tainias. Poly moufa re paidia. Aporo kai ego pragmatika me ti moutra tin dixan sto simena....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.