Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Mouse και Keyboard

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας!

Εχω οπος ευκολα διακρινατε ενα προβλιμα με το ποντικι και το πλητρολογιο μου.

Κατ'αρχην εχω το πλητρολογιο LX500 τις Logitech και το ποντικι MX1000 (ναι αυτο με το λασερ ;)

Λοιπον, το προβλημα που παρουσιαστικε μετα απο 10 μηνες (απο την προτη χρηση) ηταν οτι το πλητρολογιο δεν εγραφε. Ολα τα αλα πληκτρα που εχει, διλαδη κατι "play" και "stop" και κατι τετια δουλευαν σοστα οπος και το ποντικη.

Το πιγα πησο το πλητρολογιο νομιζοντας οτι εχει καπια βλαβη και πηρα ακριβος το ιδιο ξανα. Τορα μου παρουσιαστικε το ιδιο προβλημα ξανα.

Μετα απο καπιο reboot δουλευε το πληκτρολογιο παλη αλα του ποντικη οχι. Κουνοτιαν μεν αλα δεν μπορουσα να ανοιξο κανεναν φακελο πχ.

Ειπαρχει περιπτοση να εχουν μπερδευτη τα σηματα η τι γινεται εκει;

Δημοσ.

να'σε καλα ρε φιλε για τι βοηθια σου!

Καλα που εχουμε εσενα και τα ωραια αστια σου, γιατι δεν θα γελαγαμε καθολου. Αν διαβασεις ξανα κανενα καλο ανεκδοτο να μας το γραψεις!

(Δεν πηγα ποτε ελληνικο σχολειο, απο γερμανια ειμαι)

Δημοσ.

Κάνε κανένα update σε drivers και bios μητρικής.

Μα καλά σου παρουσιάζει πρόβλημα, το γυρνάς και παίρνεις πάλι το ίδιο;

Μου φαίνεται ότι σαβούρα σας πλασάρουν πέφτετε με τα μούτρα. Τα χρυσοπληρώνεις κι από πάνω!

Λέμε για τη microsoft αλλά τα ποντίκια/πληκτρολόγια της είναι πραγματικά σκυλιά, δε καταλαβαίνουν τίποτα!

Δημοσ.
να'σε καλα ρε φιλε για τι βοηθια σου!

Καλα που εχουμε εσενα και τα ωραια αστια σου' date=' γιατι δεν θα γελαγαμε καθολου. Αν διαβασεις ξανα κανενα καλο ανεκδοτο να μας το γραψεις!

(Δεν πηγα ποτε ελληνικο σχολειο, απο γερμανια ειμαι)[/quote']

ax afta na ta blepoume emeis pou tosa xronia se ellinika sxoleia kai akoma greeklish grafo.(kala ama grapso ellinika tha stravothite apo ta orthografika)

sorry gia to off topic

Δημοσ.
ax afta na ta blepoume emeis pou tosa xronia se ellinika sxoleia kai akoma greeklish grafo.(kala ama grapso ellinika tha stravothite apo ta orthografika)

sorry gia to off topic

:mrgreen: ;)

Κάνε κανένα update σε drivers και bios μητρικής.

Μα καλά σου παρουσιάζει πρόβλημα' date=' το γυρνάς και παίρνεις πάλι το ίδιο;

Μου φαίνεται ότι σαβούρα σας πλασάρουν πέφτετε με τα μούτρα. Τα χρυσοπληρώνεις κι από πάνω!

Λέμε για τη microsoft αλλά τα ποντίκια/πληκτρολόγια της είναι πραγματικά σκυλιά, δε καταλαβαίνουν τίποτα![/quote']

ειπα, μια στης τοσες παρουσιαζουν και τα καλα κανενα προβλιμα. Ειχα βολευτη και καλα με τα extra κουμπια που εχει. και να πεις οτι ειναι μια noname μαρκα, οκ, αλα ειναι της logitech και εκανε σχεδον 80? που πιστευο ,δεν ξερω, η Logitech να προσφερη κατι για αυτα τα λευτα.

Δημοσ.

egw exw file to pliktrologio ms wireless multimedia keyboard kai pontiki Logitech MX 1000 kai kathe fora pou paizw ena game to pliktrologio den antapokrinetai stis entoles mou.Vevaia emena paizei na einai thema drivers pou kanoun conlfict logo diaforetikis markas...

Δημοσ.
παρε κανα πληκτρολόγιο με πτυχιο

αυτο κανει ορθογραφικα

Εσυ παλι νομιζω οτι πρεπει να αντικαταστησεις το πληκτρολογιο σου με ενα που να μη γραφει κακεντρεχειες :-x :-x :-x :-x

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...