Προς το περιεχόμενο

Ελληνικες ,ξενες σειρες 2005-2006

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[offtopic]

egw thymamai na exw steilei ena p.m. ston paredwse, twra den kserw giati den eftase.

prin ligo ksanaesteila ston paredwse, let's c if it gets it now.

i hope everyhting is ok, de nomizw na yparxei kapoio problem...

[/offtopic]

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...]

Cheers' date=' cheers αλλά pm δεν έχω... :( [/quote']

lmao

ή με τα λόγια μιας αγαπημένης τιβι περσόνα, "αγαπητέ παρεδωσε, χιουμορίζετε εξόχως!" :)

• Super Moderators
Δημοσ.
lmao

ή με τα λόγια μιας αγαπημένης τιβι περσόνα' date=' "αγαπητέ παρεδωσε, χιουμορίζετε εξόχως!" :)[/quote']

Mille merci. :)

• Moderators
Δημοσ.
Tha to tsekaroume opwsdipote to LOST then :)

Kalo to LOST. Basika etyxe na mou pei ena atomo na tou brw ta teleutaia episodeia tou 1ou kyklou kai apo periergeia tous eriksa mia matia. Ara efaga trelo spoiler sth mapa (en gnwsh mou bebaia)... Alla h seira einai arketa kaloftiagmenh kai exei kapoio endiaferon kyriws apo to gegonos oti synexws paragei erwthmatika...Gia na doume ti 8a ginei otan 8a arxisoun na ta apantoun kiolas...

Δημοσ.

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο του Lost! Τα γράφω εδώ γιατί το επίσημο Θέμα του Lost είναι γεμάτο spoilers.

Τρομερό και με φοβερές προοπτικές! Νομίζω ότι το θέμα του είναι που το κάνει πολύ ενδιαφέρον. ΑΛΛΑ, όσες δυνατότητες έχει να είναι τρομερά ενδιαφέρον, άλλες τόσες έχει να το κάνουν σούπα το όλο ζήτημα. Θα δείξει (paredwse=εμπιστοσύνη). Αυτά που μπορώ να πω από το πρώτο επεισόδιο, είναι ότι είναι πολύ καλοσκηνοθετημένο και με τρομερή μουσική. Γενικά η παραγωγή θυμίζει ταινία και όχι σειρά. Ελπίζω όλα αυτά τα ερωτήματα που δημιουργούνται (και από ότι κατάλαβα θα συνεχίσουν να δημιουργούνται) να μην έχουν σαχλές απαντήσεις και να αξίζει τον κόπο. Γιατί αν όλα αυτά γίνονται για το τίποτα...

edit: ΥΓ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι έκανα μεγάλη βλακεία που είδα το πρώτο επεισόδιο, όταν ο "θείος" δεν μου έχει στείλει το δεύτερο. Τώρα κάθομαι και περιμένω σαν το βλάκα. Και μόλις έρθει το δεύτερο, θα το δω αμέσως (γιατί ποιός αντέχει να περιμένει) και μετά θα λέω "άντε να έρθει το τρίτο". Ουφ...

Δημοσ.

Kι άλλες φορές έχω πει πόσο συχτιρίζω που δεν έχω θείο στην αμερική, αλλά αυτή τη φορά συχτιρίζω x 10 !! Mανουέλ, κι εσύ έχεις συγγενή στην μακρινή ήπειρο;

Aπορία#1: Έχετε όλοι τον ίδιο ?

Aπορία#2: Ξέρετε αν αυτός ο θείος υιοθετεί ανίψια ?

Eπισης, ξέρει κανείς αν έχει έρθει ο πρώτος κύλκλος της σειράς σε κάποιο dvdclub στο Hράκλειο ?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Aπορία#2: Ξέρετε αν αυτός ο θείος υιοθετεί ανίψια ?

Eπισης' date=' ξέρει κανείς αν έχει έρθει ο πρώτος κύλκλος της σειράς σε κάποιο dvdclub στο Hράκλειο ?[/quote']

Απορία#1: Όχι βέβαια, τι το κάναμε, gangbang; :-P

Απορία#2: Sorry δεν υιοθετεί ανίψια - τουλάχιστον όχι μέσω του forum. ;)

Ο πρώτος κύκλος δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Αγγλία (31.10.2005) οπότε δύσκολο το βλέπω να'χει κατηφορήσει Ηράκλειο.

(Χανιά ίσως, Ηράκλειο όχι...)

Δημοσ.
Απορία#1: Όχι βέβαια, τι το κάναμε, gangbang;

για δεύτερη φορά σήμερα χιουμορίζεις εξόχως ! :)

[offtopic]

paredwse διακρίνω μια γνήσια φλέβα χιούμορ ή κάνω λάθος? Mε αυτά που είχα ακούσει για σένα, το τελευταίο πράγμα που θα φανταζόμουν ότι θα μπορούσες να γράψεις σε έκθεση με θέμα "Tα χαρακτηριστικά μου" θα ήταν το χιούμορ. Γιατί σε φοβούνται όλοι, i wonder... [/οφφτοπικ]

anyhow, ο τύπος από το σεβεν, όταν τον ρώτησα αν μπορεί να φέρει κάποια σειρά που θα του ζητήσω, είπε οτι μπορεί να την παραγγείλει αυτός για το κλαμπ είτε για πώληση είτε για ενοικίαση. Δεν υπάρχει ένα μαγαζί που να έχει όλες, ή τις περισσότερες, από τις γνωστές σειρές; Όλο friends-24-SATC...

Tες πα..θα περιμένω τη νετ.

Δημοσ.
Kι άλλες φορές έχω πει πόσο συχτιρίζω που δεν έχω θείο στην αμερική' date=' αλλά αυτή τη φορά συχτιρίζω x 10 !! Mανουέλ, κι εσύ έχεις συγγενή στην μακρινή ήπειρο;

Aπορία#2: Ξέρετε αν αυτός ο θείος υιοθετεί ανίψια ?[/quote']

Απορία#1:Όπως είπε και ο χιουμορίστας μας paredwse ( ;-) ), δεν έχουμε βέβαια όλοι τον ίδιο. Εγώ για παράδειγμα έχω τον θείο Μήτσο Βιβόντειο (ο οποίος είναι κουβαρντάς), κάποιοι από εδώ έχουν το θείο Μπάμπη Φορθνέτιο (ο οποίος είναι παντογνώστης και ξέρει να σου λύνει όλες σου τις απορίες) και άλλοι έχουν το θείο Οτενέτιο (ο οποίος σκοπεύει να τους αποκληρώσει, αλλά τι να κάνουν; Ένα τον έχουνε πανάθεμα τον).

Απορία#2:Υιοθετεί, αλλά επι πληρωμή.

Δημοσ.

Mιας και είπατε για Lost βγήκε νομίζω σήμερα σε Region 1...για τσεκάρετε εξωτερικό να παραγγείλετε όσοι μπορείτε.

Aλλά καμία ημερομηνία να πούνε πότε αρχίζει? Ενώ τουλάχιστον για το Desperate Housewives μας έχουν φλομώσει στο trailer..όχι πως παραπονιέμαι.

Πάντως απο τον άλλο μήνα πρέπει να έρχονται και οι 2 αυτές σειρες σε DVD.

Καμιά ελληνική κομωδία που να αξίζει φέτος? Λίγο στο Παρά Πέντε κάτι μου κάνει κλικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...