paschalia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ποιες σειρες θα δειξουν φετος τα καναλια ( Για πρωτη φορα ή και συνεχεια) .
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Στον ΑΝΤ1 πάντως θα σκάσει μύτη η ξαδέρφη του ^ΒΒ, ανερχόμενη ηθοποιός στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε σήριαλ
nthanasis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Το καναλι NET θα βαλει depserate housewives και lost!!!
Erunildo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το Μακεδονια αν δεν κανω λαθος θα βαλει καινουργια επεισοδια του two guys and a girl απο 9 Σεπτεμβριου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το καναλι NET θα βαλει depserate housewives και lost!!! Τι έκανε λέει;;;
ZAN DARK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 οι μαγισσες της σμυρνης.απο οκτωβριο στον alpha
Em_Zed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Τι έκανε λέει;;; Nαι ρε παρε, δεν έχεις δει το διαφημιστικό; Πολύ καλή κίνηση από τη ΝΕΤ, καιρός να μπει για τα καλά στο παιχνίδι και φέτος. Με την ερώτηση σου θα συμφωνήσω για το λοστ... ΤΙ ??? Δεν έχω δει / ακούσει / διαβάσει κάτι σχετικό. Αποτι ξέρω, η πρώτη σίζον κυκλοφορεί από σήμερα σε dvd. Πάντως μπράβο σε όποιον το πρότεινε. αποτι διαβάζω η σειρά σκίζει έξω και έχει, λένε, πολλά θετικά στοιχεία. Ίδωμεν... Τώρα, από ελληνικές, ξέρω μόνο του μέγκα: Mόνο 2 μέρες : ο παπακαλιάτης σε νέο ερωτικό δράμα. Safe sex tv series : το έδειχνε το χειμώνα το filmnet. Αυτοτελείς ιστορίες, από ερασιτέχνες, αλλά και γνωστούς σεναριογράφους, στα πλαίσια της ταινίας Στο παρά πέντε: η νέα κωμωδία του "σαββατογεννήμενου" Γιώργου Καπουτζίδη Οι μάγισσες της σμύρνης: το γνωστό Γη και ουρανός: "Δύο αντρες, κορυφαίοι ορειβάτες κα διασώστες. Τους ενώνει μια μεγάλη φιλία, τους χωρίζει ο έρωτας για την ίδια γυναίκα". Μαρκουλάκης, Ματίκα, και ο Κουρής για πρώτη φορά στην τιβι. Σκηνές που κόβουν την ανάσα και θέαμα που θα προκαλέσει, λένε. To κόκκινο δωμάτιο: Οι Ρήγας/Αποστόλου επιστρέφουν στο μέγκα, με μια σειρά αυτοτελών ιστοριών για το τι γίνεται στη κόκκινη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Κωμωδία. Επαφή: Σειρά της Ανδριανού με τον Σεργιανόπουλο με 3 παράλληλες ερωτικές ιστορίες. 50: Χαικάλης, Μπουλάς, Φιλιππίδης. 3 50αρηδες την βλέπουν ξαφνικά έφηβοι. Οι αταίριστοι : Αγνώστων λοιπών στοιχείων
haris_ch02019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το καναλι NET θα βαλει depserate housewives και lost!!! kathws episis kai to CSI:New York
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Nαι ρε παρε' date=' δεν έχεις δει το διαφημιστικό; Πολύ καλή κίνηση από τη ΝΕΤ, καιρός να μπει για τα καλά στο παιχνίδι και φέτος. Με την ερώτηση σου θα συμφωνήσω για το λοστ... ΤΙ ??? Δεν έχω δει / ακούσει / διαβάσει κάτι σχετικό. Αποτι ξέρω, η πρώτη σίζον κυκλοφορεί από σήμερα σε dvd. Πάντως μπράβο σε όποιον το πρότεινε. αποτι διαβάζω η σειρά σκίζει έξω και έχει, λένε, πολλά θετικά στοιχεία. Ίδωμεν... [...'] Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει - δεν με ενδιαφέρουν - δεν βλέπω τηλεόραση. Αλλά το Lost Season 1 που το έχω δει όλο, είναι εκπληκτικό - καταπληκτικά γυρισμένο και άξιο θέασης. Μου φαίνεται ότι θα κάτσω να το ξαναδώ. Πραγματικά ο μοναδικός λόγος για να βλέπεις χαζοκούτι. Και επιβεβαιώνεται η πίστη που έχω στην δημόσια τηλεόραση - πάντα σε σχέση με το ιδιωτικό σκουπιδαριό που απευθύνεται συνήθως σε επίπεδο γκαζόν. ΥΓ: Άραγε το Lost θα το δώσουν με 5.1 ήχο; Ή έστω σε 16:9; :-P
Em_Zed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 [...] το Lost Season 1 που το έχω δει όλο, είναι εκπληκτικό - καταπληκτικά γυρισμένο και άξιο θέασης. [...'] Πραγματικά ο μοναδικός λόγος για να βλέπεις χαζοκούτι. Άρα επιβεβαιώνονται τα όσα είχα ακούσει για αυτή τη σειρά.. Tόοοσο καλή??? Πριζώθηκα τώρα. Eλπίζω μόνο να το βάζουν μετά τις 1200 το βράδυ, για να το προλαβαίνω.. Tο μόνο εκνευριστικό, αν το βάλουν prime time, θα είναι οι διαφημίσεις. Kαι πάλι μπράβο στη νετ. Y.Γ: Nαι, κι αν χάσεις κάτι, θα μπορείς να κάνεις ανάστροφη ταχύτητα x16 και να το ξαναδείς !
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Y.Γ: Nαι, κι αν χάσεις κάτι, θα μπορείς να κάνεις ανάστροφη ταχύτητα x16 και να το ξαναδείς ! ΧΑΧΑΧΑ! Πάντως με έπεισε και εμένα ο Paredwse (του οποίου το γούστο εμπιστεύεται ο Akujin, του οποίου το γούστο εμπιστεύομαι εγώ). Ένα δύο επεισόδια θα τα δω οπωσδήποτε. Για να δούμε τι θα δούμε.
georgeadams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το LOST ήταν τόσο καλό και με τόσο φανατικούς φίλους που κυκλοφορούσαν στο internet ελληνικοί υπότιτλοι για κάθε επεισόδιο αμέσως(*) μετά την προβολή του στην αμερική Το αποκορύφωμα ήταν το event της μεταμεσονύχτιας προβολής των 2 τελευταίων επεισοδίων σε σινεμά στην Αθήνα, λίγες μέρες μετά τη λήξη της 1ης σεζόν (*) μετά από λίγες ώρες έως μετά από μια μέρα (έχουμε ρίξει μπόλικο ξενύχτι...)
Akujin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Tha to tsekaroume opwsdipote to LOST then cheers all, cheers paredwse(check your pms man!), cheers Manuel
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 ΧΑΧΑΧΑ! Πάντως με έπεισε και εμένα ο Paredwse (του οποίου το γούστο εμπιστεύεται ο Akujin, του οποίου το γούστο εμπιστεύομαι εγώ). Ένα δύο επεισόδια θα τα δω οπωσδήποτε. Για να δούμε τι θα δούμε. Ωραία, αφού εμπιστεύεσαι το γούστο μου έστω και δι αντιπροσώπου να σου πω ότι αν δεις 1-2 επεισόδια... θα κολλήσεις. Και μετά θα δεις 24 επεισόδια - όλη τη season 1. Και μετά θα παρακαλάς για τη Season 2 (που αρχίζει 21-9-2005 στην Αμερική). Trust me. Tha to tsekaroume opwsdipote to LOST then [...] cheers paredwse (check your pms man!) [...] Cheers, cheers αλλά pm δεν έχω...
paschalia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Συγνωμη για την παρεμβολη στη συζητηση αλλα υπαρχει προβλημα με τα π.μ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.