tom-f Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Σκέφτομαι να αλλάξω τον σκληρό του υπολογιστή μου που "τρέχει" γύρω στις 4300 rpm και να πάρω τον σκληρό της Hitachi που έχει το πλαίσιο στις 7400rpm με 8mb buffer!!!Θα υπάρχει πρόβλημα με συμβατότητες?Θα ανεβάσει τις επιδόσεις(π.χ. στο άνοιγμα αρχείων,ή κατα την εκκίνηση) ο hitachi?Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία.
REDBOUL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Kalispera file moy. An katalava kala o ergostasiakos skliros toy trexei sta 4300... 7400 skliros den nomizw na yparxei..An ennoeis 5400 einai mia kali agora tha deis diafora sthn taxythta alla kai mia mikri miwsh ths aytonomias toy foritoy. An telos ennooyses 7200rpm tote milame gia diafora sthn tazythta alla kai megali meiwsh stin aytonomia toy foritoy..
kirimis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Kalispera file moy. An katalava kala o ergostasiakos skliros toy trexei sta 4300... 7400 skliros den nomizw na yparxei.. Το νομιζω ομως εγω :razz: Υπαρχουν εδω και αρκετο καιρο... πανω απο 1,5 χρονο απο οσο θυμαμαι... και η επιπτωση στην αυτονομια ειναι περιπου 15% μειον.... Παντως το σιγουρο ειναι πως ο φορητος θα απογειωθει με τετοια αναβαθμιση. Ασυματοτητες? μπααα... αρκει να ειναι για φορητο.... και οχι κανας 3,5αρις...
REDBOUL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Το νομιζω ομως εγω :razz: Υπαρχουν εδω και αρκετο καιρο... πανω απο 1' date='5 χρονο απο οσο θυμαμαι... και η επιπτωση στην αυτονομια ειναι περιπου 15% μειον.... Παντως το σιγουρο ειναι πως ο φορητος θα απογειωθει με τετοια αναβαθμιση. Ασυματοτητες? μπααα... αρκει να ειναι για φορητο.... και οχι κανας 3,5αρις...[/quote'] Nomizeis? Mporeis se parakalw na moy dwseis ena link opoy deixnei skliro stis 7400 strofes? Anamenw... :grin: :grin:
deathlok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 re piadia entaksi ena lathaki egine kata pasa pithanotita min treleneste. oi diskoi einai 7200rpm opos sosta ipe o REDBUL kai oxi 7400 pou profanos berdeftike o arxikos poster sto thema tora oi diafora stis epidosis apo 4200rpm (pou einai o diskos pou exeis tora) einai megales aplos kai i aftonomia tha perioristi
Aussie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Oson afora ton disko pou les agapite file deathlok,ton eho idi sto laptop mou apo ton kairo pou to agorasa(prin 2 xronia),kai pragmatika dinei dunatotites sto laptop aparamilles me ena desktop,oson afora metafora arxeion,epeksergasia video,akomi kai video capturing apo tv tuner..Ton sinisto anepifilakta
tom-f Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έκανα το λάθος ο σκληρός ειναι στις 7200rpm, και πιστευω οτι οντως θα βοηθήσει αρκετα σε επιδόσεις γιατι στην ουσία εκει βλέπω τον φορητό να "πονάει" αφου ο εργοστασιακός είναι αργός.Οσο για την αυτονομία δεν με πειράζει καθόλου μιας και σπάνια τον χρησιμοποιώ με μπαταρία.Σχετικό link με τις δυνατοτητές του δίνω παρακάτω.http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=840&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=213101&Merchant_Id=1&sts_cid=3.Πάντως είμαι στο ψάξιμο για το τι σκληρό θα πάρω.Επειδή παίζει και ένας toshiba στις 5400 rpm αλλά στα 16mb buffer!!! σε αντίθεση με τα 8mb τού hitachi, εχω την απορία τι είναι καλύτερο περισσότερο buffer η περισσότερες rpm???.
Aussie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Opos eipa kai proigoumenos tom-f,eho parei ton siggekrimmeno skliro,kai eimai upereuxaristimenos apo tin apodosi tou laptop..kai ego protimisa rpm para buffer,kai den vgika xamenos.. Autos omos tou plaisiou pou paretheses sto link einai 40 GB..ego eho parei ton 60ari..an einai na pareis skliro,den axizei o 40aris..oso grigoros kai an einai tha gemisei poli grigora..
xaotikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Αγοράζεις τον hitachi με κλειστά μάτια. Ούτε θόρυβο ούτε (αξιοσημείωτη) μείωση της αυτονομίας στο toshiba μου. Διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με τον toshiba 4200 που είχε από την μαμα, αρκετά μεγάλη (πιστεύω σε συγκεκριμένες δουλειές φτάνει και το 60-70%). Φυσικά τον 60άρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.