blender Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 εχω 1 προβλημα και μια απορια ! προβλημα : εχω το wolf πακ και το patch 1.1 . πριν κατι μηνες ειχα κανει ινσταλ το γαμε κανονικα ειχα βαλει και το patch και ολα καλα. το βαζω ξανα σε σειρα : game , patch , wolf pack ομως δε περασε τιποτα εκτος το λογοτιπο του wolf στην αρχη ουτε πανω ουτε φωνες ουτε τιποτα !( στις ελληνικες ομαδες παντα γιατι οταν επαιξα με ρεαλ ακουσα κατι συνθηματα) και η απορια . εχω μια 6600gt 1gb 400mhz και 3200+ βαρτον. οτι quality και να του βαλω low medium high το fraps ειναι κολλημενο στα 60 fps ενω φαινετε μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα απο το low που ειναι σαν 60 στο high που ειναι σαν 30-40. ειναι φυσιολογικο αυτο με τα 60fps ; στυλ counter strike ή 30 ή 60 ή 90 ; ακομα παρατηρησα οτι αποκλειετε να χρησιμοποιει το 100% της καρτας γραφικων αφου στο rivatunner δε ζεστενεται . το vsync δε τον εχω πειραξει απτους drivers της vga
mandipl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 panther akoma den mou lithike pantos i aporeia ti douleia kaneis ( an thes apantas veveos ) . foveri doulia pantos prepei na einai .arxizo na skeftome sovara tin metanasteysi meta to teleyteo sou post
blender Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 mallon berdepses ta posts ! ksereis tipota gia tin periptosi moy ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.