Προς το περιεχόμενο

Το δευτερο DVD στα Video Clubs που ειναι;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κρίμα πάντως που δεν σου δώσαν το δεύτερο dvd με το AVP.

Είναι καλύτερο από το πρώτο... :mrgreen:

Αυτο ξαναπεστο! :lol:

Τα extras ξεκινουν διχνοντας σκηνες απο το Predator1 με τον Arnold...

Κριμα παντως, τα εφε ηταν πραγματι πολυ καλα, ειχαν τις καλυτερες προοπτικες συγκριτικα με ολες τις προηγουμενες ταινιες, αλλα αν το σεναριο ειναι μαπα και ο καλυτερος ηθοποιος ειναι ο ...Bishop τοτε τι περιμενεις.

Δημοσ.

με πορωσατε για το δευτερο DVD! αλλα δυστυχως εδω δεν ειναι Seven. ουτε η μανα του τον ξερει αυτον που το εχει.. ενα λεγεται Vrochidis ( οχι αυτο που θα δειτε στο Internet. ) το αλλο Gallery D.O.S.W και το τριτο Replay..

Δημοσ.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο AVP είναι το ότι είχαν φτιἀξει μια αρκετά καλή βάση, που τουλάχιστον μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα ταινία. Το σεναριακό background δηλαδή άφηνε περιθώρια για μια καλή ανάπτυξη της δράσης... Πως τα κατάφεραν όμως και του έβγαλαν τα μάτια έξω με τόση μανία και ψόφησε! Αν θυμάμαι καλά το δεύτερο μισό της ταινία δεν έχει σχεδόν καθόλου διαλόγους!

Δημοσ.

Αν και μικρό το βίντεο κλαμπ της γειτονίας μου,υπάρχει 20 χρόνια (από τον καιρό της κασέτας) και σέβεται τους πελάτες του και όταν η ταινία περιέχει και δεύτερο δισκάκι με extras δίνεται στου κουτί της κανονικά.

Τώρα όσο για την συγκεκριμένη ταινία την είχα νοικιάσει Απρίλη, Μάη και όντως τα extras ήταν όλα τα λεφτά!!!!

Δημοσ.

Σε εμένα πάλι χτες συνέβη το ανάποδο..... Αντί να μου δώσουν το δισκάκι με την ταινία, μου έδωσαν μόνο το δεύτερο με τα Special Features !!!! :-?

Δημοσ.

Τα Seven 24h μια χαρα τα δινουν και τα 2. Εχει επισης αναφερθει στο αλλο topic ;)

Γιατι λοιπον οχι και οι υπολοιποι? Ε, κι εγω μονο Seven! :P

Δημοσ.

τοτε δεν μπορουν να πλασαρουν σε εμας την δικαιολογια του μη επαρκους χωρου, αφου υπαρχουν και θηκες που χωρανε 2 DVD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...