coffeex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Sto video club pou pigainw egw opote toy goystarei bazei to deytero dvd sth 8hkh, 2 fores moy edwse antegrammeno (TDK malista )!!!
Panahs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Κρίμα πάντως που δεν σου δώσαν το δεύτερο dvd με το AVP. Είναι καλύτερο από το πρώτο...
qspock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Κρίμα πάντως που δεν σου δώσαν το δεύτερο dvd με το AVP. Είναι καλύτερο από το πρώτο... Αυτο ξαναπεστο! Τα extras ξεκινουν διχνοντας σκηνες απο το Predator1 με τον Arnold... Κριμα παντως, τα εφε ηταν πραγματι πολυ καλα, ειχαν τις καλυτερες προοπτικες συγκριτικα με ολες τις προηγουμενες ταινιες, αλλα αν το σεναριο ειναι μαπα και ο καλυτερος ηθοποιος ειναι ο ...Bishop τοτε τι περιμενεις.
lazaross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 με πορωσατε για το δευτερο DVD! αλλα δυστυχως εδω δεν ειναι Seven. ουτε η μανα του τον ξερει αυτον που το εχει.. ενα λεγεται Vrochidis ( οχι αυτο που θα δειτε στο Internet. ) το αλλο Gallery D.O.S.W και το τριτο Replay..
Panahs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο AVP είναι το ότι είχαν φτιἀξει μια αρκετά καλή βάση, που τουλάχιστον μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα ταινία. Το σεναριακό background δηλαδή άφηνε περιθώρια για μια καλή ανάπτυξη της δράσης... Πως τα κατάφεραν όμως και του έβγαλαν τα μάτια έξω με τόση μανία και ψόφησε! Αν θυμάμαι καλά το δεύτερο μισό της ταινία δεν έχει σχεδόν καθόλου διαλόγους!
qspock Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μα οι ηθοποιοι ειναι να παιζουν σε B movies, που διαολο τους βρηκανε...
blackwar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Αν και μικρό το βίντεο κλαμπ της γειτονίας μου,υπάρχει 20 χρόνια (από τον καιρό της κασέτας) και σέβεται τους πελάτες του και όταν η ταινία περιέχει και δεύτερο δισκάκι με extras δίνεται στου κουτί της κανονικά. Τώρα όσο για την συγκεκριμένη ταινία την είχα νοικιάσει Απρίλη, Μάη και όντως τα extras ήταν όλα τα λεφτά!!!!
nk_surfer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Σε εμένα πάλι χτες συνέβη το ανάποδο..... Αντί να μου δώσουν το δισκάκι με την ταινία, μου έδωσαν μόνο το δεύτερο με τα Special Features !!!! :-?
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 To Seven δινει στανταρ και τα δυο δισκακια Το 24h Entertainment never!
Panahs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Τα 24ωρα self service DVD clubs δεν μπορούν να δώσουν το δεύτερο DVD, υπάρχουν σαφείς λόγοι και έχουν αναφερθεί σε άλλο topic
qspock Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Τα Seven 24h μια χαρα τα δινουν και τα 2. Εχει επισης αναφερθει στο αλλο topic Γιατι λοιπον οχι και οι υπολοιποι? Ε, κι εγω μονο Seven!
Panahs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Με ποιον τρόπο δίνουν το δεύτερο δισκάκι?
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μεσα στο κουτι φυσικα.... Και με αυτοκολλητο 2 Dvd Tα κουτια ειναι αρκουντως ευρυχωρα και για το 2ο δισκακι
lazaross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 τοτε δεν μπορουν να πλασαρουν σε εμας την δικαιολογια του μη επαρκους χωρου, αφου υπαρχουν και θηκες που χωρανε 2 DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.