Προς το περιεχόμενο

IBM me 970 euro

chpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που έχει η Mediamarkt με 777? Είναι το IBM r51. Είναι με centrino από ότι θυμάμαι...δεν έχω και μπροστά μου το φυλλάδιο της ρε γμτ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να αντιστοιχήσουν σωστά τα πλήκτρα στα ελληνικά πληκτρολόγια της ΙΒΜ πρέπει να χρησιμοποιήσετε για αγγλικά το keyboard layout GREEK 319 LATIN και για ελληνικά το GREEK 319.

Δημοσ.

@ jimpan21

kai gw idio forito exw malista ton agorasa prosfata apo edirect. H aporia einai i eksis.

Καθε τόσο ακούγονται κάτι του-τουν σαν ηλεκτρονικές σταγόνες (!!!) Προσπάθησα να γίνω όσο κατανοητός μπορούσα..Λοιπόν, πώς σταματούν;; Αυτά..Σούπερ ο φορητός με εξαίρεση βέβαια το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
@ jimpan21

kai gw idio forito exw malista ton agorasa prosfata apo edirect. H aporia einai i eksis.

Καθε τόσο ακούγονται κάτι του-τουν σαν ηλεκτρονικές σταγόνες (!!!) Προσπάθησα να γίνω όσο κατανοητός μπορούσα..Λοιπόν' date=' πώς σταματούν;; Αυτά..Σούπερ ο φορητός με εξαίρεση βέβαια το πληκτρολόγιο.[/quote']

Δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν εκούω τέτοιους θορύβους.

Προσδιόρισε από που ακούγονται. Μήπως είναι από το σκληρό δίσκο σε τυχόν κινήσεις του φορητού εν ώρα λειτουργίας;

Για το θέμα με το πληκτρολόγιο, πως το αντιμετωπίζεις;

Δημοσ.
Δεν ξέρω να σου πω' date=' γιατί δεν εκούω τέτοιους θορύβους.

Προσδιόρισε από που ακούγονται. Μήπως είναι από το σκληρό δίσκο σε τυχόν κινήσεις του φορητού εν ώρα λειτουργίας;

Για το θέμα με το πληκτρολόγιο, πως το αντιμετωπίζεις;[/quote']

Me allo plhktrologio!Otan douleyw eggrafa, test, ktl.

Oson afora tous ixous den mporw na pw akrivws apo pou akougontai.Oxi pantws ap tin karta ixou.

Απενεργοποίησα bluetooth ktl αλλα τπτ..

Δημοσ.
Οι ήχοι αυτοί ακούγονται όταν δουλεύεις το laptop εκτός ρεύματος;

Oι ήχοι αυτοι ακούγονται είτε όταν δουλεύει με μπαταρία είτε με ρεύμα.

Να το πετάξω κάτω;Μπανάκι θέλει;Εγω να σταματήσει θέλω.Προς το παρόν το αντιμετωπίζω με μουσική γιατι όπως είπα και στον Jimpan21 den προέρχνται οι ήχοι απ την κάρτα

Δημοσ.

Κοίτα και εγώ άκουγα κάποιον ήχο αραιά και που (Acer 3022WLMi) αλλά κατάλαβα ότι προέρχονταν από το setting που έχω κάνει να μη μου βγάζει τα balloon messages των XP. Μετά από αυτό το μόνο που ακούω όταν πληκτρολογώ μόνο είναι σε ακανόνιστες χρονικές στιγμές ένα χτύπο (πολύ χαμηλής ισχύος) διάρκειας ούτε μισού δευτερολέπτου που δεν είναι καθόλου ενοχλήτικός. ***Να τος πάλι***

Έχεις κοιτάξει μήπως είναι ο σκληρός σου δίσκος (όπως είπε ο jimpan21) που χτυπάει στο casing λόγω κάποιας βίδας που έχει ξεφύγει;

Αν δεν ακους το θόρυβο αυτό όταν δεν κάνεις τίποτα στο laptop πάντως δε νομίζω να είναι αυτό που λέω...

Μετά πάντως από όλα αυτά, έτσι για να ελαφρύνουμε τον όλο προβληματισμό και λίγο, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις και υπερφυσικά φαινόμενα...

You never know...

Δημοσ.

Ok.Thanx Anexann kai Jimpan21

o,ti akougetai mallon ap'to skiro einai.mono pou proerxetai san apo megafwnaki.san ekeino to ixiaki pou exoun oi desktop kai kanei "chip" molis anoigei o H-Y... :-)Thanx for all anyway

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά άλλαξα πληκτρολόγιο στο φορητό κι έβαλα αυτό της Αμερικάνικης έκδοσης το οποίο έχει την ίδια διάταξη με αυτά των desktops. Συνολικό κόστος 35 Ευρώ και ήρθε από Αμερική σε μια βδομάδα. Η παραγγελία έγινε από την BYTE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...