Προς το περιεχόμενο

Ποσοστό στο uploading!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pitsi δεν γνώριζα ότι το rapidshare δείχνει πόσο έχει φορτώσει απ'το αρχείο. Συνήθως το χρησιμοποιώ για πολύ-πολύ μικρά αρχεία. Άλλωστε τον σύνδεσμο που σου δίνει στον περιορίζει στον έναν μήνα (θα μου πεις ότι το 'yousendit' είναι για μια βδομάδα), όμως βρήκα το ultrashare.net το οποίο δεν έχει όριο φύλαξης του συνδέσμου (αν μείνει ανενεργός όμως στον σβήνει μετά από 1 μήνα). Είναι για αρχεία μέχρι 30Μb.

KenZone εγκατέστησα αυτό που μου πρότεινες αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα.

dim_b τελικά ναι! Το NetLimiter κάνει τη δουλειά που θέλω! Η φωτογραφία που έβαλες ήταν πολύ κατατοπιστική κι έτσι έκανα την πρώτη δοκιμή, η οποία στέφθηκε με επιτυχία! Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά! :D

Eυχαριστώ όλους σας, για την βοήθεια που προσφέρατε! :D

Δημοσ.

To DUMeter & το Netlimiter είναι MUST προγράμματα.

Κατ'αρχας με το DUMeter βλεπεις ανα πάσα στιγμη τί παίζει, και αν εσυ είσαι idle και κάνεις τρελο upload κάτι παιζει (virus).

Το Netlimiter με βοηθάει πολύ οταν παίζω online, και τύχει και θέλω να κατεβάσω κάποιο αρχείο ταυτοχρονα (not the best thing to do). Βάζεις ένα limiter και τελειώνει η υπόθεση.

Για το FlashFXP, όντως είναι μόνο για FTP.

O Lazaross άρχισε πάλι τις σοφιστίες του....

Δημοσ.

MariaTs. ενδιαφέρων η ερώτηση σου.

Εγώ έχω το kerio firewall πάντως και απ'ότι είδα δείχνει αυτό που θές.

Μόνο που μετράει σε bytes :?

Δημοσ.

Διόρθωση: Ενδιαφέρουσα ερώτηση λέμε ή σημειώνουμε κι όχι ενδιαφέρων η ερώτηση. ;)

Βασικά από firewall έχω το Kasperky Anti-Hacker που είναι μέρος της σουίτας Kaspersky που έχω στον υπολογιστή κι έτσι δεν κοιτάζω να αλλάξω το τείχος προστασίας. Και τελικά το NetLimiter, δίνει ακριβώς αυτό που θέλω! Κάνω upload των αρχείων που θέλω, βλέπω την κίνησή τους και μπορώ να σερφάρω άνετα στο διαδίκτυο! Πάντως σ'ευχαριστώ! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...